Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti hány évesen és hogy szólítottatok le lányokat az utcán?
Figyelt kérdés
Szerintetek 7.-esen ez túl korai lenne utcán ismerkedni?2013. márc. 12. 17:37
3/8 anonim válasza:
én ismerek olyat aki 18 éves és 7.-es. Szóval kitudja..:D
4/8 anonim válasza:
Hát,én elég sokáig kapós voltam,nem kellett csajoznom,mert a csajok ajánlották fel,hogy randizzunk,vagy egyből,hogy járjunk.
Aztán 1szer csajoztam,azzal voltam évekig.Aztán kezdtem el csajozni,de valahogy sokszor férjes asszonyoknál próbálkoztam,olyan 22 évesen kezdtem.
Lehet hogy 7.esen még nem kell,de ha akarod,csináld.
5/8 anonim válasza:
utcán lányokat szólítani le? wtf?
így kell csajozni? :o
6/8 anonim válasza:
Utcán ismerkedni? Na ne már. Kevés elkeseredettebb módszer létezik ennél.
Soha nem csináltam és nem is fogom.
7/8 anonim válasza:
1x-2x csináltam. aztán rájöttem hogy az egész értelmetlen, mert vagy siet, vagy baltás gyilkosnak vél.
8/8 anonim válasza:
#7 de te egyébként is egy baltás gyilkos vagy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!