Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti első együttalvásnál a partneretekkel lemostátok a sminket?
Hát előbb-utóbb úgyis meg fog látni smink nélkül, úgyhogy kezdj el hozzászokni a gondolathoz.
Ha komoly a kapcsolat akkor úgysem a smink miatt van veled, ha meg véletlenül mégis akkor meg annyit is ér az a kapcsolat.
Amúgy a bőrödnek sem tesz jót a smink, úgyhogy minél kevesebbet legyen rajtad.
És balerina kívánok neked egy jó nagy ütőeret.
Látott már smink nélkül is, mivel szerencsés vagyok, jól áll az is, így is úgy is beindul, de ha úgy festem ki magam, ahogy tudom, h szereti, teljesen bevadul.
Ha még nem látott úgy, nem feltétlen lenne az, nem tetszik neki. Próbáld ki, hátha. Tőle még nem kérdezted?
Én általában reggel mosom le a szemfestéket, de a fáradtság miatt. Nem aggódtam, hogy mit szól a barátom ha meglát smink nélkül mivel első randin már látott úgy. Akkor direkt úgy mentem smink nélkül, akkor még nem is tudtam hogy összejövünk e vagy sem.
Különben is egyszer le kell mosni, mindig nem lehet sminkben lenni. Ha strandra mentek se fested ki magad gondolom, mert úgyis elázna.
kezdjük ott nem szabad lefeküdni, sminkben, mert arcbőr szarrá megy
hát ha minél természetesebbre veszed a figurát a sminkben akkor nem nagy ügy
ha nagy a kontraszt akkor ez van
le mosom, nem vagyok saját magam ellensége,
a szem alatt a legvékonyabb a bőröd, jó lesz vigyázni rá, ezek csak tanácsok,
mindenki azt csinál amit akar, N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!