Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Narwik kérdése:

Hogyan lehetnék nőiesebb?

Figyelt kérdés

Viszonylag nőiesen öltözködöm,érdekelnek azért a nőkre jellemző dolgok is,mégis sokszor megkapom,hogy velem olyan beszélgetni,mintha egy pasival dumálnának..kicsit tényleg mintha egy férfi lelke szorult volna belém,ezt aláírom,de valahogy szeretnék nőiesebb lenni.

Kérlek olyat ne írjatok,hogy hordjak seggvillantós cicanacit és ha egy pasival beszélgetek,nyávogva affektáljak és szokjak rá a Szex és New Yorkra,mert ezektől agyhúgykövet kapok.. 23/L

2013. márc. 11. 22:22
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem fejlődnénk ha mindenki olyan maradna amilyen.
2013. márc. 11. 22:33
 12/15 anonim ***** válasza:
Azért szeressenek az emberek amilyen vagy nem azért amilyen lehetnél. ;)
2013. márc. 11. 22:33
 13/15 anonim ***** válasza:
Ismertem egy csajt aki meg volt róla győződve,hogy ő fiús.Nadrágokban járt,néha szerintem rájátszott a dologra.Közben nem volt igaz,mert szép lányos arca volt és az alakja is nőies volt,csak azért mondták rá páran,hogy fiús,mert olyan ruhákban járt.
2013. márc. 11. 22:34
 14/15 anonim ***** válasza:
53%

"agyhugykövet"

X'D

Szerintem ne változz meg.

2013. márc. 11. 22:38
 15/15 anonim ***** válasza:
Halálosan beléd szerettem, gyere hozzám feleségül, és könyörgöm nehogy megváltozz.
2013. márc. 11. 22:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!