Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit tegyek, megörülök, pedig nem vagyok bele szerelmes?
Az egész tiszta örület :D:D Én 14 vagyok, ő viszont 18:D:D
Az egész ugy kezdödőtt hogy buli volt ott volt az egész baráti kör:D:D Persze nagyon helyes pasi meg miden de ott volt a barátnője is:D:D Egész este szemeztem vele meg minden,táncoltunk együtt meg flörtöltünk:) Amikor mentem el ,könyörgött hogy maradjak aztán utánam jött !!! Utána neem smároltunk de elkezdett tovább könyörögni én meg mondtam hogy mennem kell három puszit adtunk egymásnak és befejezödőtt az este,de másnap megint találkoztunk amit persze tudtam hogy ugy lesz mert még este mondta hogy jön másnap:D:D:D Akkor is szemeztünk ,táncoltunk meg minden forró volt köztünk a levegő:(:( De most minden hétvégén találkozok vele és persze érzem hogy van az a forróság köztünk de csak ennyi amúgy meg ha belenéz a szemembe elkapja a tekintetét!! de én meg neem tudom hogy mit tegyek mert nagyon tetszik mégse vagyok bele szerelmes sőtt nem is szeretem csak mint egy jó pasi olyan:D:D:D
Az a baj hogy volt olyan buli is amikor épp egy másik csajjal csalta meg a barátnőjét és engem le se szart!!!
Szóval mondjátok nyugodtan hogy esélytelen birom a kritikát:D:D
Hagyd a fenébe ezt a srácot, amúgy is fiatal vagy még. Egyébként én a te helyedben már csak azért sem flörtölnék meg kavarnék vele, mivel tudom hogy van barátnője és én utálom a hűtlenséget. És abba is belegondolhatnál, hogy ha a lány szereti ezt a fiút és megtudná, hogy megcsalta veled, az mennyire rosszul esne neki. Ha majd egyszer te is igazán megszeretsz valakit, téged is nagyon bántana, ha kiderülne a barátodról, hogy melletted mindenféle csajnak csapja a szelet. Szóval én emiatt sem csinálnék vele semmit, mert utálom a hűtlenséget. Persze ha nem veled csalja meg, akkor majd megteszi mással, de legalább neked nem kell semmi miatt szégyellni magad.
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!