Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki az, aki szerelmes?

Figyelt kérdés
2011. nov. 24. 17:52
 1/3 anonim ***** válasza:
én! de nagyon rossz dolog (na jó csak akkor ha viszonzatlan)
2011. nov. 24. 17:53
 2/3 anonim ***** válasza:

Szia.

Szerintem elég belegondolni, mennyire szenvednél, ha elveszítenéd?!ha úgy állsz hozzá, hogy jönne másik, kétlem, hogy szerelmes lennél.. ha a barátaid előtt nem úgy viselkedsz vele, mintha ketten lennétek ( persze csak ilyenek, hogy csók tapi :) ) akkor csak azt hiszed.. persze hirtelen fellángolásból is érezheted szerelemnek, ahol pár hétig ok a dolog, de később egyre több veszekedés és a rózsa elhervad :)

szerelem az, amikor tudod, hogy ő is szeret és kölcsönösen bíztok egymásban, tudod hogy nem csal meg, nagyon nehezen tudnád kiheverni,ha elhagyna.

23/L

2011. nov. 24. 17:55
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is nagyon szerelmes vagyok május 28.-a óta. Aznap este ölelgettük egymást meg csókolóztunk is de most csak szenvedés az egész, mert azóta nem beszéltünk egymással, pedig ha egy buliban vagyunk vagy akár az úton észrevesszük egymást, akkor állandóan nézzük egymást és én ebből arra következtetek, hogy valamit érez irántam. Én nem merek lépni, mert ha visszautasít akkor mégjobban szenvednék és szerintem neki kellene lépnie, mert egy fiú hódítson meg egy lányt és ne fordítva.

Kérdező te is szerelmes vagy?

2011. nov. 25. 14:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!