Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért élvezi, hogy féltékennyé...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért élvezi, hogy féltékennyé tesz?

Figyelt kérdés

A barátom nagyonis jól tudja rólam, milyen féltékeny fajta vagyok, ami ellen én minden erőmmel küzdök. Ő maga valamiért ezt élvezi, vagy én nem tudom, de néha-néha szándékosan kétértelműen fogalmaz, szándékosan olyasmiket mond, amitől persze, hogy kiakadok, és persze, hogy újabb féltékenykedésre kerül sor részemről.

Miért lehet ez? Mit élvezhet benne? Mire jó az neki? Nem az lenne a logikus, hogy inkább segítsen nekem visszafogni a féltékenységem? Annak általában nem örülnek a pasik, ha a barátnőjük féltékeny, akkor meg?

köszönöm az értelmes válaszokat!

u.i.: az biztos, hogy szeret, és az is biztos, hogy nem csak kihasznál, szóval ezeken túlmenő tippekre lenne szükségem, köszönöm.

20/l

2013. márc. 11. 19:44
 1/4 Underman válasza:
Lehet pont így akar segíteni, hogy hátha észreveszed magad, hogy nem kéne, mert okod nincs, akkor meg csak magad idegesíted.
2013. márc. 11. 19:57
 2/4 anonim ***** válasza:
A te barátod egy idióta. Ha az én pasim ezt csinálná velem már rég elhagytam volna.
2013. márc. 13. 12:17
 3/4 anonim ***** válasza:
Miért mutatod ki,hogy féltékeny vagy ezt élvezi.Ne mutasd ki és akkor befejezi ezt a játékot.
2013. márc. 13. 12:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért élvezi,hogy féltékenyé tesz mert hülye vagy és pont azt csinálod amit látni akar. Addig játszik veled még hagyod magad.
2013. márc. 13. 12:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!