Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Volt, akit már megütött a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt, akit már megütött a barátja? Miért?

Figyelt kérdés
2013. márc. 11. 16:03
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Nem beszéltem vele csúnyán és nem sértegettem. Összevesztünk egy hülyeségen.
2013. márc. 11. 17:02
 12/14 anonim ***** válasza:

az, hogy te mit tartasz nemsértőnek meg kis hülyeségnek, a másiknak nem biztos hogy ugyanígy van.

de úgyis mellette maradsz, mert szereted, szóval fölösleges a kérdés.

2013. márc. 11. 18:25
 13/14 anonim ***** válasza:

12-es abszolút nem biztos hogy vele marad, honnan tudnád, ismered őket? És az meg ugyanúgy igaz lehet mint ahogy a kérdező írja hogy nem sértegette.

Kérdező ez mindenképpen rosz jel ha nem is dobod emiatt egy pár napig hagyd had főjjön a saját levében. Szerintem is ez az egyik legnagyobb ajasság amit pasi tehet. Mindenképp érzékeltesd vele hogy ez az utolsó dobása. Ha úgy döntesz vele maradsz. Én személy szerint soha többé nem állnék szóba vele, de ez a te döntésed. Az azért érdekes hogy csak egy hülyeségen vesztetek össze vagyis nem olyan igazán komoly vita volt (pl megcsalás, elhagyás) nagyon gondold át mert szerintem lesz ettől komolyabb veszeksedés is, akkor mit fog csinálni?

2013. márc. 11. 20:58
 14/14 A kérdező kommentje:
Ahogy megtette utána egyből kapcsolt, hogy nem kellett volna és láttam rajta, hogy tényleg megbánta. De attól még megtörtént és épp ettől félek én is, hogy mi van ha lesz egy komolyabb vitánk? Az is lehet, hogy egy életre tanult belőle, de lehet megesik még.
2013. márc. 11. 21:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!