Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy lánnyal chatelek, és ezt mondja, akkor van barátja?
Figyelt kérdés
Azt írta, hogy hétvégente a versenyeire ketten szoktak menni, amikor azonban rákérdeztem, nem akarta elmondani, kivel szokott menni.
Ezek szerint van barátja? Vagy lehet valamilyen más magyarázat arra, hogy nem mondta el?
2013. márc. 10. 22:24
1/3 anonim válasza:
És az fel sem merült benned, hogy azért nem akarta elmon-
dani, mert úgy érezte, hogy nem rád tartozik?
2/3 anonim válasza:
falba ütköztél, nem nyílt, nem mondja el
van ezek szerint, persze attól függ Te mit szeretnél a csajtól? ő is úgy gondolja mint Te? egyszerű beszélgetésről van szó? N
3/3 A kérdező kommentje:
Ő írt rám, bocsánatot kért a zavarásért és megkérdezte, hogy tudom-e, hogy ki ő. Ezután egy ideig beszéltünk, de mindig nekem kellett ráírnom, és egyre inkább úgy tűnt nekem, hogy zavarom, ezért hagytam a dolgot (nem írtam rá többször). Egy ilyen korábbi beszélgetés során merült fel a kérdés.
2013. márc. 10. 22:40
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!