Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek közeledni a lányokhoz. Írnátok tippeket?
Figyelt kérdés
Nem merek oda menni lányokhoz a suliban.Szoktam eljárni bulizni is és ott is van csomó helyes lány de nem merek oda menni hozzájuk:S Az a problémám hogy nem tudom,hogy mit mondjak nekik azután ,hogy köszöntem, semmi ötletem.
18 éves vagyok és nagyon aggaszt és szomorúvá tesz engem,hogy még nem volt barátném és még nem volt semmi se csók se semmi.Tanuljuk szalagavatóra a táncot és akkor fogtam meg elösször egy nő kezét.Nagyon levagyok maradva:\\\'( Help plz!
Előre is köszi!
2009. szept. 14. 13:38
12/12 A kérdező kommentje:
17:18 odáig már eljutottam fejbe hogy van másik ,ennek nem kellek megyek tovább
Am nagyon örülök hogy neked összejött!!!:D
2009. szept. 14. 20:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!