Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek közeledni a lányokhoz. Írnátok tippeket?
Nem merek oda menni lányokhoz a suliban.Szoktam eljárni bulizni is és ott is van csomó helyes lány de nem merek oda menni hozzájuk:S Az a problémám hogy nem tudom,hogy mit mondjak nekik azután ,hogy köszöntem, semmi ötletem.
18 éves vagyok és nagyon aggaszt és szomorúvá tesz engem,hogy még nem volt barátném és még nem volt semmi se csók se semmi.Tanuljuk szalagavatóra a táncot és akkor fogtam meg elösször egy nő kezét.Nagyon levagyok maradva:\\\'( Help plz!
Előre is köszi!
Annyira szeretnék egy barátnőt akivel bármit lehet csinálni és ő is szeretne engem:(
Hát nem valószinű,hogy bárki is szemezne velem,de ha méhgis lenne akkor szerencsém akkor ha oda megyek majd a szemezés után mit tudok mondani? Mert ez a szia tetszik a buli? elösször vagy itt? szövegek nem hiszem hogy a legjobbak
Én sem vagyok "merész", sőt a kelleténél kevesebb az önbizalmam is, de annyit meg mertem tenni, hogy odamentem ahhoz a sráchoz (akivel ma már 2 éve járok) és annyit mondtam neki, hogy:
"Szia! Ne haragudj, hogy csak így leszólítalak, de szeretném megkérdezni, hogy van-e 5 perced rám?" (innentől két-esélyes a dolog,ha NEM-t mond, akkor bocsánatot kérsz, hogy raboltad az idejét és ott hagyod, ha IGEN-t mond, akkor folytatod:)
"Szeretnéd meghívi egy sütire, vagy egy pizzára, hogy jobban megismert, mert a szíved érte repdes". Valami ilyesmire kell törekedned, még akkor is, ha gyerekesnek és butának néz ki a dolog. Az eszedben ne az járjon, hogy mi lesz ha NEM-et mond. Inkább mondd azt, hogy IGEN-t fog mondani, reméled.
Sok sikert.
Szerintem gondolj arra, hogy másnap meg fogsz halni, és igazából a mai az életed utolsó napja, hogy megszólíts valakit, aki tetszik neked.
Ha ez lenne az igazság, és úgy sem mernél odamenni egy csajhoz, akkor tényleg menthetetlen vagy.
Amúgy azt a tudatot szokd, meg, hogy a lány sem lesz hibátlan, szóval nincs olyan helyzet, hogy te nagyon beégsz, mert csak mekegsz makogsz... Igazából mindegy, hogy hogyan és hogy mit csinálsz, csak tedd meg.
Persze más a helyzet, ha egy kimondott lánynak szeretnéd elrabolni a szívét, akkor úgy kell meghódítanod, mint ahogy a vízcsepp kivájja a sziklát...
Előre szólok hogy nekem is súlyos problémáim vannak ezen a téren, szóval nem szentírás amit mondok, de véleményen szerint az ilyen szórakozóhelyen vagy utcán történő ismerkedésnél sokkal jobb ha valahogyan lehetőséged nyílik beszélgetni a felhozatallal mielőtt valamelyik lánynál bepróbálkoznál.
Hogyan lehetséges ez? Középiskolában, egyetemen, munkahelyen, ilyesmi, de ha ez valamiért nem működik, akkor pl. nyelvtanfolyami csoport ideális lehet.
Előfordult már, hogy egy olyan lányról, akitől a külseje alapján majdhogynem féltem (nagyon csinos, kissé kihívó öltözködéssel), kiderült hogy kedves, okos és úgy egyáltalán el tudunk beszélgetni (kár hogy komoly kapcsolata volt). Valamint ennek az ellenkezője is megtörtént, nevezetesen egy nem túlzottan szép lány (azt gondolnám hogy esetleg még örülne is hogy valaki foglalkozik vele) elképesztően fennhordta az orrát, mindent és mindenkit leszólt és úgy viselkedett, mint valami fagyos hercegnő.
Kedves kérdező!
3 héttel ezelőttig én is ezzel a problémával küzdöttem ugymond. Se csaj, se petting, se szex, se semmi. Aztán 3 hete volt egy buli, lefeküdtem egy csajjal, azóta szárnyalok. Minden csinos csajhoz odamegyek, leszólítom, ha nem érdeklem, megyek tovább. Ha valaki elküld, nem halsz bele. Van másik! Tényleg van másik!;) Hála ennek a hozzáállásomnak hétvégén összejöttem egy nagyon csinos és értelmes csajjal. Szóval csak lazán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!