Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek arról, hogy úgy érzem, szükségem van néha más fiúk társaságára is?
Figyelt kérdés
Röviden: van egy két éve tartó kapcsolatom. Szeretem a barátomat, de úgy érzem, egyre inkább kezdünk kifogyni a témából (például ha este felmegyünk msn-re, nem tudunk már annyit beszélni, mint a kapcsolat elején). És én mostanában elkezdtem beszélgetni egy másik fiúval is. Természetesen semmi olyanról, tudja, hogy van barátom, sima hétköznapi dolgokról, de valami miatt mégis nagyon jól esik. Szerintetek ez baj? Azt ne írjátok, hogy szakítsak vele, mert már nem szeretem szerintetek, mert én meg úgy érzem, hogy szeretem. Csak épp ezért nem értem, miért esik jól, ha másokkal is beszélgetek. Idáig a napi kommunikációm a család, barátnők és a barátom volt. Lehet, hogy pont ez nem volt normális?2013. márc. 11. 14:10
1/4 A kérdező kommentje:
*Idáig a napi kommunikációm családdal, barátnőkkel és barátommal volt. (bocsi, elég értelmetlen volt az a mondat)
2013. márc. 11. 14:11
2/4 anonim válasza:
Nem szabad más pasikkal beszélni?....
3/4 anonim válasza:
Nyugodtan lehetnek fiúbarátaid is! Szerintem nincs ezzel semmi baj.
4/4 A kérdező kommentje:
Én idáig úgy hittem, hogy az oké, ha a kapcsolat elejétől vannak fiú barátaim, de így ismerkedni azt hittem, hogy nem valami fair...
2013. márc. 11. 14:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!