Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálta ezt?

Figyelt kérdés
Szombaton úgy volt, hogy házibuliba megyünk a barátommal, de végül benyögte, hogy nincs is kedve, maradjunk náluk otthon kettesbe. Szerettem volna buliba menni, régóta készültem már rá, de örültem neki, hogy velem akar lenni. este átmentem hozzá és ment a szokásos póker a gépen. 1,5 óra után megjegyeztem, hogy most komoly, hogy ő egész este pókerezni fog? A válasz az volt, hogy mindjárt végez. kb 1 óra múlva még mindig semmi. Akkor kezdtem unni, beleültem az ölébe és elkezdtem csókolgatni a nyakát, mire: jajjj most ne! Annyira kiakadtam rajta. Tudta, hogy régóta készülök a bulira, ha ő pókerezni akart egész este minek hívott át? Ha meg áthívott most tényleg fontosabb volt az a rohadt kártya, mint, hogy velem legyen?
2013. márc. 10. 22:09
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

ha ebből él, akkor érhető a viselkedése

a többi körülményt innen eldönteni nem lehet, ezt Neked kell érezned N

2013. márc. 10. 22:38
 12/15 fospuska ***** válasza:
miért ne féltene a saját barátaitól...? van,akinek nem szentírás a "házinyúlra nem lövünk". engem jobban aggasztana,hogy nem bízik bennem ennyire.
2013. márc. 10. 22:42
 13/15 A kérdező kommentje:
Nem nyomultak volna rám a barátai. Amúgy bízik bennem, de ettől függetlenül nem szereti, ha valaki nyomul rám. De ez nem az a buli lett volna...
2013. márc. 10. 22:45
 14/15 anonim ***** válasza:
én örülnék ha az ölembe ülnél xD... jó ez bunkó volt. komolyra fordítva én se szeretem ha póker közbe zavarnak de az tény h tudta h mikor lesz és mondhatta volna h menj el most egyedül a buliba. sztem mondd meg neki kerek-perec h ez így nem lesz jó, legközelebb gondolja át a dolgot. beszéljétek meg.
2013. márc. 10. 23:08
 15/15 A kérdező kommentje:
Nem akartam akkor és ott megbeszélni, mert tuti elsírtam volna magam. Színleltem az alvást, reggel meg olyan volt mintha nem történt volna semmi, ami szintén szarul esett, hogy egy bocsi nem jön ki a száján és nem is érzi mennyire megbántott.
2013. márc. 10. 23:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!