Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mert csinalta ezt? Mar nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mert csinalta ezt? Mar nem szerete, nem kivan?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Egyenesen a lenyegre terek.Az a helyzet, hogy mondthatom azt is, hogy a pasimmal "jol vagyunk".Sajnos csak minden masodik hetvegen tudunk talalkozni este, mert hetkoznap engem nem engednek csak nappal s ot sem..s olyankor is csak beulunk egy cukraszdaba.A tegnap este kimentunk a baratokkal s beszelgettunk, hulyeakedtunk s tudta, hogy 12re bekell menjek s mondtam, hogy menjunk s beszelgessunk csak mi ketten (mert mestrualok) de azert egy kis laza petting elment volna.Egyszer fel is alltunk, hogy menjunk de egy fel orat alltunk labon s lattam, hogy nem megyunk is visszaultem.Kesobb haza mentunk bementem a hazba s lefekudtem...Kicsit rosszjl esett, h inkabb hallgatuk a hulyeskedest mimthogy velem legyen..Mert teszi ezt?Mit jelent?

Egy FONTOS KERDES:Ma este en, hogy viselkedjek?Ha menni akar menjunk, vagy viselkedjen enis ugy ahogy o az este?

Koszonom elore.

2013. márc. 9. 08:41
 1/6 anonim ***** válasza:
mondd el neki, hogy téged zavart a tegnapi...
2013. márc. 9. 09:16
 2/6 A kérdező kommentje:
De ha megmomdom neki, akk ez egy logikus es nem alaptalan dolog?Vagy csk azt a hatast erem el h hisztisnek tartson a tudatalattiaban?
2013. márc. 9. 09:25
 3/6 canadafan ***** válasza:

Amikor te azt mondtad neki, hogy beszélgessetek kicsit ketten ott neki honnan kellett volna tudnia, hogy valójában te laza kis pettinget szerettél volna? Vagy hogy szokott zajlani ez az egész? Amúgy lefeküdtetek már egymással? Azt tudta, hogy menstruálsz - nem lehet, hogy azt gondolta, hogy amiatt úgysem lenne semmi olyan?

Ebből a szituból én az égvilágon semmi következtetést nem vonnék le, az első leírásod alapján. Maximum azt, hogy a srác nem gondolatolvasó, mint ahogy a többi pasi sem:D

Simán lehet, hogy nem akart félrevonulni a bandától mert..tök mindegy, akármi miatt, mert épp úgy alakult. A pasik nem agyalnak ám annyit mint mi:))) Válaszolj aztán tovább fejtjük a kérdést, de szerintem nincs para;)

2013. márc. 9. 10:01
 4/6 canadafan ***** válasza:
3-as vagyok. Egy FONTOS DOLOG a fontos kérdésedre: nincs olyan, hogy "hogyan viselkedjek", ezt sürgősen kezd el kinevelni magadból. Az van, hogy te hogy érzel amit kommunikálhatsz felé. Nem sértődötten, nem hisztisen, nem úgy, hogy "mert te ilyen vagy meg olyan vagy". Hanem csak tök normálisan, hogy "figyelj tegnap szerettem volna veled félrevonulni és kicsit rosszul esett, hogy nem történt meg". Pont. Nem a világvége, és nem kell ezt megjegyezni örökre - de ha nem veszi figyelembe az érzéseidet több alkalommal sem akkor már érdemes elgondolkozni, hogy kell-e ez neked. (32N)
2013. márc. 9. 10:05
 5/6 A kérdező kommentje:
Jo,de vegre lett volna alkalom, hogy beszelgessunk ketten s erre fel...
2013. márc. 9. 15:14
 6/6 canadafan ***** válasza:

Na latom itt baj van:) Eléggé leragadtál annál a pontnál, hogy nem az történt amit te AKARtál. Mert te beszélgetni szerettél volna kettesben (bár először azt írtad, hogy laza pettingre számítottál..) és neki magától ki kellett volna találnia, hogy ez neked fontos.

Szeretném hangsúlyozni, hogy semmit nem jelent, neki nem volt hátsó szándéka, csak így alakult.

Az életben elég sokszor van ilyen. És amíg nem mondod el neki, hogy te mit hogy szeretnél addig ne nagyon számíts rá, hogy mindent magától kitalál - ugyanis a férfiak, pláne ennyi idősen nem ilyenek.

2013. márc. 9. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!