Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok lányok?

Figyelt kérdés
Én 25(f)vagyok,a csaj(22).Fél éve ismerjük egymást,nagyon jó "barátok" vagyunk.De egyszer amikor meséltem neki,hogy tetszik nekem egy másik lány,és képet is mutattam róla,azt mondta,hogy csúnya.Meg bevallotta,hogy őt zavarja,ha neki mesélem,hogy ki tetszett meg nekem lány.És közben meg mond olyanokat,hogy nagyon fontos vagyok neki,és persze viszont,sőt mondta,hogy szeret is.Nekem is borzasztóan fontos,és szeretem ezt a lányt.A bibi,hogy közben már van valakije.Szerintetek szerelmes belém a csaj,vagy csak,mint "barát" szimplán szeret?
2013. márc. 10. 16:08
 1/4 A kérdező kommentje:
Ja,és mivel ismerem a közeli barátait,ezért tudom,hogy velem egészen másabb,mint a többivel.
2013. márc. 10. 16:10
 2/4 anonim ***** válasza:

Szerintem már ott bűzlik a dolog, hogy van barátja, de ilyeneket mondd neked, hogy szeret. Fiú-lány barátságba szerintem a "szeretlek" szó nem fér bele.

22l

2013. márc. 10. 16:16
 3/4 A kérdező kommentje:
de akkor szeret vagy nem?és tényleg van barátja
2013. márc. 10. 16:40
 4/4 anonim ***** válasza:

Van barátja és neked mondja, hogy szeret? Azért ez így kicsit érdekes. Szerintem kérdezd meg konkrétan, hogy mi van.

21L

2013. márc. 10. 20:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!