Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tetszenék neki vagy csak barátságot akar?
Figyelt kérdés
Van egy srác az osztályban. Van barátnője és nekem is barátom. Ő eléggé olyan srác aki inkább a trófeákat gyűjti, de ez külsőre nem látszik meg rajta és nem is hangoztatja meg semmi, de havonta van új csaja. Tavaly, még a nyári szünet elött nem nagyon vettem észre semmit. Most hogy elkezdődött a suli egyre inkább észreveszem, hogy jobban eltudunk beszélgetni, rámbíz bizonyos iskolai dolgokat (pl ha nincs suliban fizessek be neki vmit, persze ad rá pénzt), meg sokszor keresi a társaságomat, mindig a közelemben van. Nem igazán lehet észrevenni, nem csinál semmit látványosan. Ha mellettem ül csak a szeme sarkából szokott rámnézni, ha meg normálisan rám is néz akkor is kis idő múlva elfordul. Pedig ha a mögöttem ülő padban ül akkor szemtől szemben eltudunk beszélgetni. Bejön nekem ugyan a srác, de tiszteletben tartom hogy van barátnője és persze én szeretem a mostani barátomat. Szerintetek? 18 éves a srác. Puszta véletlen vagy kezd megkedvelni vagy én vagyok a kótyagos?:D2009. szept. 13. 21:48
1/2 anonim válasza:
szerintem szard le az egészet magasról , csak barátság meg blablabla
2/2 anonim válasza:
Hát ha megbízik benned, akkor valószínüleg közeli barátjának tart, tehát mindenképpen kedvel. Beszélgess el vele, menjetek el valahova ketten, akármilyen ürüggyel. Ott kiderül hogy lehet e valami. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!