Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy az egyik barátom elég rég óta nem talál maga mellé egy normális lányt?
Annak ellenére, hogy egy iszonyú rendes srác. Illedelmes, nagyon jó humora van, tanult, művelt és nagyon rendes. Sokszor szokott eljönni velünk ide oda, ilyenkor 4-5 lány és 2-3 fiú. A társaság középpontja szinte mindig ő.
Ilyen kalandjai akadnak, de valahogy egy komoly kapcsolat nem igazán. Épp tegnap este panaszkodott és nem értettem, hiszen tényleg nagyon rendes fiú.
Érdekes. Ő is 22 éves.
Utolsó: dehogy öregszel meg egyedül.
2 tanfolyamra járok, egyiknek 70% a lányok aránya, ebből 1 olyan nincs akinek ne lenne kapcsolata (vagy hazudik)
másikon kb 60% a csajok aránya, itt se találtam olyat aki szingli lenne. Pedig az elmúlt 1 évben vagy 90 új személyt megismertem.
most már csak azért érdeklődöm mert tudni szeretném hogy csak én vagyok e egyedül a környezetemben?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!