Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek lehet, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek lehet, hogy egy 40-es 50-es férfi azért akarja elhagyni a feleségét mert az már a 4. gyereket szüli neki, és unja a gyereknevelést az ő korában?

Figyelt kérdés
Szerintem a kapuzárási pánik miatt független akar lenni, élni akar.. és egy fiatal nőt akar.. ez tipikus nem?

2013. márc. 9. 18:13
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam, hogy tehetnek róla egyáltalán, ez egy egészséges, természetes, öregedési folyamat.. a nőknél a klimax van..
2013. márc. 9. 18:23
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Na ácsi... azért ne írj már le egy nőt a klimaxszal! :)

Igenis lehet élvezni a szexet (nagyon is) 40-50 évesen is! A nőknek is!

2013. márc. 9. 18:31
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem feltétlenül. Lehet, hogy tényleg nem akart ennyi gyereket, pláne többet nem akar.
2013. márc. 9. 19:14
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

a férfiaknál van a kapuzárási pánik ez igaz, minden férfinél előjön, nincs kivétel, nincs korhoz kötve, de ált 40 éve kor körül előjön, nagyon sajnálom, de némelyik nagyon hülye tud lenni, kell idő és tudnak normálisan gondolkodni, csak addigra késő, ezt években lehet mérni, mindegyik pasinál más és másként történik

ennek semmi köze a gyerek nevelésnek,

nálunk nem akart fiatal nőt, viszont ezt az időszakot nem lehet kivárni, én ebből nagyjából 2 évet bírtam ki, tovább nem N

2013. márc. 9. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!