Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért ilyen hülyék az emberek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ilyen hülyék az emberek, hogy 22 év körül eljegyzik egymást?

Figyelt kérdés
2013. márc. 9. 12:11
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy sokan tényleg nem komolyan gondolják, de az meg az ő bajuk. Az nem fáj senkinek, ha eljegyzik egymást, viszont hogy bárkitől gyereket vállalnak, na ez már komolyabb ügy.

Osztálytársam 18 éves, eljegyezték egymást a barátjával, másnap szakítottak...

2013. márc. 9. 12:21
 12/29 anonim ***** válasza:
Ha valaki 22 évesen találja meg az igazit, akkor miért ne? Szerintem igazán szerencsések ők. :)
2013. márc. 9. 12:23
 13/29 anonim ***** válasza:
nem hülyék, hanem szerelmesek
2013. márc. 9. 12:24
 14/29 anonim ***** válasza:
31%

na álljál meg

nem az a lényeg mi volt akkor

az emberek változnak, a körülmények is - ezeket soha ne felejtsd el

ja és csak, hogy tud a férfiak 40 körül nagyon is

ha ezeket összeadod, akkor talán lesz névi fogalmad, de nem nagyon

a kapcsolatban alkalmazkodás is kell

a mai fiatalok teljesen mások, mint a régiek

a felnőtté válás az agyban dől el, ezt nem tudják

mondhatsz bármit, mert én tudom miről beszélek, 23 voltam már az első gyerekem megszületett és az első lakásomat is felépítettem, N

2013. márc. 9. 12:26
 15/29 anonim ***** válasza:

nem h.lyék... talán pont akkor úgy gondolják, leélnék az illetővel az életüket.

csak bármi közbejöhet, idősebbeknél is

az expasim annyira komolyan gondolta az utánam lévő csajával, hogy 18 évesen eljegyezte a 16 éves kiscsajt...

aztán 1 év múlva szakítottak, jött a következő, azt is eljegyezte, de már vergődik az a kapcsolat is.

de ettől ő még komolyan gondolta, a csajok voltak elviselhetetlen hisztis hárpiák.

2013. márc. 9. 12:29
 16/29 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül hülyék azok,akik 22 évesen eljegyzik egymást...az csak eljegyzés házasság ráér pár év múlva is! Több ismerősőmnél tapasztaltam hogy 22éves korukba eljegyezték egymást,és házasság is volt és több éve boldogan élnek! Nem kell lehülyézni azt,aki 22 évesen eljegyzik a párjukat!Saját döntésük..csak nem irigyled őket??
2013. márc. 9. 12:32
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nincs ezzel gond szerintem, a baj bármikor beüthet sajnos, ennyi erővel ne házasodjon senki.

Mindenesetre én megfontolnám mindenképp ezt a dolgot, mielőtt bárkivel eljegyzem magam, és mondjuk nem 4 hónap ismeretség után tenném, hirtelen felindulásból.

2013. márc. 9. 12:33
 18/29 anonim ***** válasza:
60%

Már bocsánat, de miért lennének hülyék?

Az unokatestvérem 21 éves, a kislánya 8 hónapos és együtt élnek a férjével.

Most ezzel mi a gond?

Nem mindenki akar ráncosan férjhez menni.

Nekem is nemsoká eljegyzés és esküvő és 23 vagyok.

Csak mert neked nem jön össze, ne nézd le azt, aki már ilyen idősen is tudja mit akar.

2013. márc. 9. 12:37
 19/29 anonim ***** válasza:
70%
És te miért vagy olyan tapló, hogy lehülyézel valakit aki nem úgy gondolkodik mint te? Mi közöd hozzá ki mit csinál?
2013. márc. 9. 12:42
 20/29 anonim ***** válasza:
77%

Hát gratulálok kedves kérdező.:)

1. 14 éves korom óta van barátom.

2. 23 évesen is kapcsolatban voltunk,és akkor jegyeztük el egymást... 1 év múlva összeházasodtunk, nagyon jól megvoltunk kijöttünk egymással nem volt anyagi, se semmilyen gond..

Most mindig együtt vagyunk, vidáman, boldogan:-) és két gyönyörű lányunkat neveljük!

És ha neked nem jön össze semmi akkor ne mondogasd hogy 5-6 év múlva el is válnak..

32/N 36/F

2013. márc. 9. 12:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!