Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen hülyék az emberek, hogy 22 év körül eljegyzik egymást?
Az a baj, hogy sokan tényleg nem komolyan gondolják, de az meg az ő bajuk. Az nem fáj senkinek, ha eljegyzik egymást, viszont hogy bárkitől gyereket vállalnak, na ez már komolyabb ügy.
Osztálytársam 18 éves, eljegyezték egymást a barátjával, másnap szakítottak...
na álljál meg
nem az a lényeg mi volt akkor
az emberek változnak, a körülmények is - ezeket soha ne felejtsd el
ja és csak, hogy tud a férfiak 40 körül nagyon is
ha ezeket összeadod, akkor talán lesz névi fogalmad, de nem nagyon
a kapcsolatban alkalmazkodás is kell
a mai fiatalok teljesen mások, mint a régiek
a felnőtté válás az agyban dől el, ezt nem tudják
mondhatsz bármit, mert én tudom miről beszélek, 23 voltam már az első gyerekem megszületett és az első lakásomat is felépítettem, N
nem h.lyék... talán pont akkor úgy gondolják, leélnék az illetővel az életüket.
csak bármi közbejöhet, idősebbeknél is
az expasim annyira komolyan gondolta az utánam lévő csajával, hogy 18 évesen eljegyezte a 16 éves kiscsajt...
aztán 1 év múlva szakítottak, jött a következő, azt is eljegyezte, de már vergődik az a kapcsolat is.
de ettől ő még komolyan gondolta, a csajok voltak elviselhetetlen hisztis hárpiák.
Nincs ezzel gond szerintem, a baj bármikor beüthet sajnos, ennyi erővel ne házasodjon senki.
Mindenesetre én megfontolnám mindenképp ezt a dolgot, mielőtt bárkivel eljegyzem magam, és mondjuk nem 4 hónap ismeretség után tenném, hirtelen felindulásból.
Már bocsánat, de miért lennének hülyék?
Az unokatestvérem 21 éves, a kislánya 8 hónapos és együtt élnek a férjével.
Most ezzel mi a gond?
Nem mindenki akar ráncosan férjhez menni.
Nekem is nemsoká eljegyzés és esküvő és 23 vagyok.
Csak mert neked nem jön össze, ne nézd le azt, aki már ilyen idősen is tudja mit akar.
Hát gratulálok kedves kérdező.:)
1. 14 éves korom óta van barátom.
2. 23 évesen is kapcsolatban voltunk,és akkor jegyeztük el egymást... 1 év múlva összeházasodtunk, nagyon jól megvoltunk kijöttünk egymással nem volt anyagi, se semmilyen gond..
Most mindig együtt vagyunk, vidáman, boldogan:-) és két gyönyörű lányunkat neveljük!
És ha neked nem jön össze semmi akkor ne mondogasd hogy 5-6 év múlva el is válnak..
32/N 36/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!