Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat mellett szexkapcsolatból kialakult szerelem? Bővebben lent, várom a véleményeket, tanácsokat!
1 éve vagyunk együtt a barátommal. Külön töltöttük a szilvesztert és akkor történt, hogy nagyon egymásra kattantunk a bátyám egyik legjobb barátjával és lefeküdtem vele. Régebb óta van kettőnk közt ez a vonzalom. Azóta ez többször megtörtént és ez már több köztünk, mint szimpla szex. Senki nem tud róla. A barátommal azóta nem szexeltem különböző kifogásokkal. Nem megy egyik ágyból a másikba. Ő nagyon szeret engem és én is szerettem őt, de ez nálam elmúlt. Ő volt nekem az első. Nem vagyok r.b.nc alkat, nem tudom bárkinek oda adni magam, hiába volt jelentkező. 20 éves voltam mikor elvesztettem vele. Rettenetesen szarul érzem magam az egész dolog miatt és egy k.csög k.rv.nak. Nincs szívem szakítani vele és főleg, ha ez az egész kiderül ki mit fog szólni hozzá. Mégis csak ezer éve családi barát. A következményeket vállalom, mert én tehetek róla, de a barátommal nem tudom mi lesz és hogy közlöm vele, hogy én ezt már nem akarom. Semmit nem sejt és fülig szerelmes. Azt is elnézi, hogy szilveszter óta semmi szex nem volt.
A tesóm barátjával sokkal jobb minden. Ő annyira más, mint a barátom. Vicces, határozott, tudja, hogy bánjon egy csajjal, a szex meg fantasztikus. Jobban érzem vele magam és sokkal erősebbek az érzéseim, mint valaha a barátom felé is volt. Nem akarok sajnálatból vele lenni és nagyon szeretem őt, mint embert, nem érdemli ezt meg.
Ti mit tennétek? Hogy szakítanátok? Elmondanátok neki, hogy mi volt vagy jobb, ha nem tudja? Rögtön felvállalnátok a másik fiút vagy hagynátok időt még előtte? Várok minden tanácsot! 21/L
Mondtam, akkor gyere hozzám, lekeverek akkorát a női nem nevében, amekkorát megérdemelsz.
25/N
Totál értem miről írsz, én majdnem ebben a helyzetben vagyok, csak belőlem hiányzik a bátorság, plusz férjem és két gyerekem is van. Már rég kihűlt a kapcsolatunk, igazából már eljutottunk oda, hogy szinte csak a gyerekek miatt vagyok még vele.
Szóval a véleményem: nem túl szép, hogy egyszerre két vasat tartasz a tűzben, így ha az új szerelmet választod, akkor minél hamarabb szakíts a mostani barátoddal!
Ne félj lépni, Te még megteheted, még van időd megtalálni a tökéletes párt. Sőt! Most még nem is szabad egy olyan kapcsolatban maradni, aminél tudod lehet jobb, mert ha nem most, később fogsz lépni, akkor meg már család mellett sokkal nehezebb, nem csak rólad lesz szó!
Hidd el tudom mit írok, ha nem lennének gyerek már lehet régen mással lennék! :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!