Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kapcsolat mellett szexkapcsolatból kialakult szerelem? Bővebben lent, várom a véleményeket, tanácsokat!
1 éve vagyunk együtt a barátommal. Külön töltöttük a szilvesztert és akkor történt, hogy nagyon egymásra kattantunk a bátyám egyik legjobb barátjával és lefeküdtem vele. Régebb óta van kettőnk közt ez a vonzalom. Azóta ez többször megtörtént és ez már több köztünk, mint szimpla szex. Senki nem tud róla. A barátommal azóta nem szexeltem különböző kifogásokkal. Nem megy egyik ágyból a másikba. Ő nagyon szeret engem és én is szerettem őt, de ez nálam elmúlt. Ő volt nekem az első. Nem vagyok r.b.nc alkat, nem tudom bárkinek oda adni magam, hiába volt jelentkező. 20 éves voltam mikor elvesztettem vele. Rettenetesen szarul érzem magam az egész dolog miatt és egy k.csög k.rv.nak. Nincs szívem szakítani vele és főleg, ha ez az egész kiderül ki mit fog szólni hozzá. Mégis csak ezer éve családi barát. A következményeket vállalom, mert én tehetek róla, de a barátommal nem tudom mi lesz és hogy közlöm vele, hogy én ezt már nem akarom. Semmit nem sejt és fülig szerelmes. Azt is elnézi, hogy szilveszter óta semmi szex nem volt.
A tesóm barátjával sokkal jobb minden. Ő annyira más, mint a barátom. Vicces, határozott, tudja, hogy bánjon egy csajjal, a szex meg fantasztikus. Jobban érzem vele magam és sokkal erősebbek az érzéseim, mint valaha a barátom felé is volt. Nem akarok sajnálatból vele lenni és nagyon szeretem őt, mint embert, nem érdemli ezt meg.
Ti mit tennétek? Hogy szakítanátok? Elmondanátok neki, hogy mi volt vagy jobb, ha nem tudja? Rögtön felvállalnátok a másik fiút vagy hagynátok időt még előtte? Várok minden tanácsot! 21/L
Nehogy elmondd már neki, hogy három hónapja mással kú.rsz! Hát teljesen tönkre akarod tenni azt a szerencsétlen srácot?
A fene nagy őszinteség ebben az esetben csak a saját lelkiismereted tisztogatásának önző érdekét szolgálná, de nem azt, hogy neki jobb vagy könnyebb legyen.
Légy erős, állj elé, és mondd el, hogy elmúlt, már nem szereted. És szakíts meg vele minden diplomáciai kapcsolatot.
Egyébként ha te nem vagy rib.anc alkat, akkor ki az?
Én sem vagyok szent, én is csaltam már meg pasimat, másnap (!) eléálltam, és megmondtam, hogy bocs, de ennek vége, nem látom, hogy lenne közös jövőnk. Mert ha képes vagyok megcsalni, akkor nincs is, ergo még csak nem is hazudtam. Lelkiismeretfurdalásom volt, utáltam magam. De nem tapostam volna bele a lelkébe az igazsággal, csak hogy nekem könnyebb legyen.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!