Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a Férfiak? Többi lent
Figyelt kérdés
8 hónapig voltunk együtt aztán szakított velem, rá 2 napra másik barátnője lett azt állítja hogy még mindig szeret de nem szakít a másik lánnyal mert jobban néz ki és kicsit vékonyabb mint én de nálam jobban nem szereti az biztos. Én 22 vagyok a srác 21 a mostani csaja pedig kb 16 év körüli. Miért fontos ennyire a pasiknak a külsőség? Én tudom hogy nem vagyok egy világszépe stb. nem is akarok az lenni és nem is akartam soha nádszál vékony lenni és tudom hogy csúnya sem vagyok.2013. márc. 9. 08:25
1/9 anonim válasza:
A kérdést úgy fogalmaznám, hogy miért ilyen az exem?
így a kérdést olvasva csak egy éretlen gondolkodású, komolytalan emberről van szó.
Vannak ellenpéldák(férfiak), nem is kevés.
2/9 anonim válasza:
Ha ezt megcsinálja akkor biztosan nem szeret téged eléggé.
3/9 fospuska válasza:
dehogy szeret... sok pali azt se tudja,mi az,hogy szeretni valakit. csak mondják,mert ezt szokta mondani egy pali. könnyen dobálóznak vele,legtöbbször tét nélkül. meg aztán szeretni egy barátot,havert is lehet. a szerelem ennél kicsit több. a szerelem nem a vékonyabb derekat vagy a formásabb feneket értékeli.
4/9 A kérdező kommentje:
Igen ezzel én is tisztában vagyok de sajnos szeretem :(
2013. márc. 9. 09:51
6/9 anonim válasza:
Jobban jársz,ha éled a saját életed,nincs értelme egy ilyenre pazarolni az időt,csak "lealacsonyítanád" magad.Találni fogsz sokkal jobbat hidd el.
7/9 A kérdező kommentje:
Én is ezzel vigasztalom magam csak ne lenne olyan nagyon nehéz...
2013. márc. 9. 11:48
8/9 anonim válasza:
Tudom,hogy nagyon nehéz,de később rájössz,hogy jól döntöttél... :)
9/9 A kérdező kommentje:
Igen tudom csak most még 2 fázisban szenvedek valamikor bőgök utána meg jön a düh és úgy szeretném neki mindezt vissza adni. De valahogy a dühömet sokkal jobb elviselni könnyebb úgy.
2013. márc. 9. 11:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!