Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Leszbikus lány vagyok és a jelenlegi kapcsolatom nem működik. Mit tehetnék?
Üdv, gondolkodtam, hogy ki merjem-e írni a kérdést, mert biztos sokakban ellenérzést kelt, de tanácstalan vagyok. Szóval 3 éve ismertem meg egy velem egykorú lányt, akinek előttem sosem volt ilyesmi kapcsolata, de barátnők lettünk, aztán egymásba szerettünk és már együtt is lakunk. Ami a problémám, hogy a szüleinek és a barátainak úgy állította be a dolgot, mintha én kényszerítettem volna bele a dologba és nem vállalja fel, hogy neki milyen érzései vannak felém. Azt mondja mindig, hogy csak azért, mert nem akarja megnehezíteni a helyzetünket, de nem viselkedik úgy, mint egy kapcsolatban elvárható lenne. Másik probléma, hogy ha egy srác próbálkozik nálam, akkor én elmondom, hogy én foglalt vagyok, de ő meg hülyít másokat a végtelenségig. Nem tudom igazából, hogy mit tegyek, mert szeretem és régóta tart ez a dolog.
24/L
nekem is volt ilyen "rapszodikus de legszebb" leszbikus kapcsolatom
majdnem két év telt el mire vége lett rapszódiának, a hatása alatt voltam még elég sokáig, de túléltem
azóta az idillt jobban kedvelem, hidd el az is nagyon szép, érdemes kockáztatni és váltani :)
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!