Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az elittárskereső oldalról?
Egyébként nektek sincs sok eszetek, mert nem azt írtam, h ez 100%-ra így van.
Hanem h ezt tapasztaltam.
2013. márc. 8. 13:01
Volt a Hírtévén a panaszkönyvben hogy átverés, de persze ettől függetlenül, akárkibe beleakadhat az ember :) akár élőben, akár társkeresőoldalakon, de én akkor is inkább éjjel-nappal járkálnám az utcákat, minthogy oldalakon ismerkedjek, nem azért mert hogy ne lehetnének tök normális emberek is rajta, de azért a személyes ismerkedéshez semmi nem fogható szerintem, bele nézzel a másik szemébe, látod a reakcióit, miközben beszéltek, látod ha mosolyog, satöbbi, satöbbi. Az internet egy jó dolog, akármit megtudsz nézni amire kíváncsi vagy, le lehet tölteni akármit, távolabbi ismerősökkel tartani a kapcsolatot, de mivel én nem a hegyekben élek remeteként, így részemről halott ez a téma......
2013. márc. 8. 13:04
Csak a neve elit, az oldalon nincs elit társaság. Csak a diplomájuktól elitnek magukat képzelő gyökerek. Szerencsére nem vagyok tag!
2013. márc. 8. 13:29
14/20 anonim válasza:
Nem tudom, de aki kitalálta az remélem valami jó olajoskezű lakatos vagy autószerelő, ácsa vagy bármi. És most jól megszedi magát a sok "elit" csókákból. Nagyon bízom benne így van és kőkemény gazdag lesz.
2013. márc. 24. 22:08
Ismerősöm regisztrált rá. Aztán jól megjárta. Nem éppen "elit" volt ahogy az első éjszaka után dobták. Érzelmi intelligenciáért még nem jár diploma. Sajnos...
2013. ápr. 5. 13:26
Én nem szeretem, de rá vagyok kényszerülve. A Loveboxal befürödtem, fél év alatt csak 2 nő írt nekem, akinek én írtam az vagy messze lakott vagy azt írta vissza: bocs nem téged kereslek...Lennék kényszerülve, ha lenne hitelkártyám...
2013. ápr. 13. 15:12
És nem elit, nem átverés, csak simán drága...
2013. ápr. 13. 15:15
Szerintem annyira nem szörnyen drága, egy hónapra egy mozijegy ára. A többi netes társkeresőn csak szexpartnert keresőktől jött üzenet, legalábbis úgy vettem észre. Az azért elég lehangoló..
2013. ápr. 17. 11:39
19/20 anonim válasza:
"Tisztelt" Operátor!
A mai napon megszüntettem a tagságomat. Okok: Utánajártam a dolgoknak és rengeteg megkárosított emberrel sikerült felvennem a kapcsolatot. Nézzenek utána az interneten, hogy hány felháborodott és megkárosított emberről van szó. Két alternatíva elképzelhető. Ez az oldal vagy politikai okokból jött létre vagy a szcientológia szekta egyik fedőszerve. Ezek a volt tagok véleményei. Rengeteg embernek tűntek el pénzek a bankszámlájukról! Ezen az oldalon illegális adatgyűjtés folyik!!! Ezek a személyiség tesztek illetve pszichológiai tesztek kitöltése kötelező ahhoz, hogy valaki aktív tag legyen. Ezek olyan kérdéseket tartalmaznak melyek sértik a személyiségi jogokat és roppant gyanússá teszik az oldalt. Például: Vallási hovatartozás, etnikai hovatartozás, egzisztenciális állapot (konkrét fizetés) és még sorolhatnám a végtelenségig. Minden személyes adatot meg kell adni, mivel szándékosan így van megalkotva a rendszer. Amivel természetesen visszaélnek és értékesítik, a beszámolók alapján. Még az előfizetéssel kapcsolatos táblázatok is tudatosan félrevezetőek. Ha valaki nem adja meg a banki adatait és nem fizet, nem használható semmilyen opció, hiába regisztrált tag. És természetesen más egyéb adatait is kötelezően meg kell adnia. Mint már említettem, rengeteg emberrel sikerült felvennem a kapcsolatot és ez az együttműködés sikeresnek bizonyul. Feljelentéseinket megtesszük a NAV-nál, a Rendőrségnél és az Adatvédelmi hivatalnál. Ezenkívül Polgárjogi perben fogunk pontot tenni az ügy végére. Az senkit nem véd meg a törvény alól, hogy a cég székhelye Németországban van. Vajon miért? Mivel nem biztos, hogy ön tisztában van ezekkel a dolgokkal, levelemet továbbítsa feljebbvalóinak.
Üdvözlettel: XY
2013. máj. 25. 17:44
20/20 anonim válasza:
a diploma az csak egy papír.Attól,hogy neked van diplomád attól nem vagy jobb vagy intelogensebb a többi embernél.Az ilyen "elit" embereknek egyáltalán nem jobb az életmeglátásuk.Szerintem annak az öreg néninek aki falun lakik és egész életében kapált és a kis földjét művelte sokkal jobb életmeglátása van,nem pazarol és tudja,hgy egy morzsa kenyérért is megkell dolgozni és azt is kell értékelni..
2013. júl. 19. 13:58
Kapcsolódó kérdések: