Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az elittárskereső oldalról?
ma 12:36
Értem...de a valóéletben nem tudsz ingyen ismerkedni vagy mi?Soha nem értettem...na mindegy ti tudjátok.

Annyiból jó lehet, bár kétlem ezt is, h ha diplomások vannak fent akkor annyira hülyék már nem lehetnek.
Tudom nem sokat jelent a diploma, de voltam fent egy évet máshol és azért ott elő jött, h kinek mi a végzettsége.
A legtöbb diploma nélküli írni se tudott....

ma 12:40
Ez egy baromság,nyílván vannak ilyenek is de aki írni nem tud,annak max 8 általánosa van.Arról nem beszélve hogy én is láttam diplomást aki nem tudott helyesen írni,és ha az kell a boldogságodhoz hogy éppen hova teszi ki a vesszőt akkor gratulálok...lehet hogy nem ír helyesen de lehet hogy jobb rálátása van az életre és mondjuk sokkal többet keres és rendesebb ember pl egy szakmunkás.

Itt nem vesszőhibákról beszélek, az én írásom se 100%-os.
Hanem ilyenekről:
"Jok a képejid"
"Miko tucc irni?"
"Aranyos vaggy!"
Ilyen emberekről ne magyarázd már meg nekem, h milyen jó rálátása van az életről.
Saját magára igénytelen, ha nem tud írni.

Azért az is egy elég vad sztereotípia,hogy aki diplomás az feltétlenül értelmes is.Ismerek olyan diplomást,aki a diploma ellenére nem képes felfogni valamit,még akkor sem,hogyha ötször mondom el neki.Szóval lehetne vitatkozni,arról,hogy ki mennyire értelmes a végzettségét tekintve.
Ezen az elittárskeresőn csak azért akadnak ki sokan,mert azt sugallja,hogy akinek nincs diplomája,az alsóbbrendű,vagy kevesebb,mint az aki van.
Amúgy f@szság a társkereső.Inkább döglök meg egyedül,minthogy ilyenre vetemedjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!