Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Tényleg ennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg ennyire zavar titeket ha egy lány így néz ki? Őszintén!

Figyelt kérdés
Kiskorom óta nagyon fehér bőrű vagyok és szeplős. Hosszú sötétbarna hajam van és zöld szemem. A lényeg, hogy sokszor kapok olyan megjegyzéseket, hogy rosszul/egészségtelenül nézek ki a sápadtságom miatt. Sok olyan színű ruha van, amit nem tudok hordani mert előnytelen. Ráadásul rengetegszer előfordul, hogy randin vagy akárhol megkérdezik, hogy biztosan jól vagyok-e, mert azt hitték elájulok. (Egyébként ettől eltekintve nem vagyok egy csúnya lány az ismerőseim szerint.) 20/L
2013. márc. 8. 11:05
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Bar nem szeretem a piritott ribbancokat, a te esetedben egy kis szolizas lehet jot tenne.

A zold szem, szeplok, es (esetlegesen voroses)barna haj pedig nagyon szexi tud lenni.

Megneznelek, ha mar igy felajanlottad.

2013. márc. 8. 12:40
 22/23 anonim ***** válasza:
őszintén, nem sértésként, nekem abszolút nem jön be az ilyen lány, de látod, másoknak kifejezetten ez tetszik! ezt tartsd szem előtt :)
2013. márc. 8. 14:50
 23/23 anonim ***** válasza:

Én is elég sápadt vagyok és karikás a szemem. Szóval nem zavarna.

Küldesz képet? :)

20/f

2013. márc. 8. 20:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!