Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Tényleg ennyire zavar titeket ha egy lány így néz ki? Őszintén!
De ismerős probléma. Nekem is nagyon sötét hajam van, majdnem fekete, és olyan fehér vagyok, hogy álcázhatom magam meztelenül a fal mellett. :D Egyfolytában kapom az oltásokat, hogy miért nem napozol, meg miért vagy te ilyen fehér (mintha ezt az ember komolyan direkt csinálná... -.- ???) és nem hiszik el, hogy márpedig én taszítom a napfényt, ha együtt vagyok egy társasággal nyáron, és pont ugyanannyi időt töltünk a napon, ők a végére cigánybarnák lesznek, én meg olyan leszek, mint ők, amikor elkezdtek barnulni. És míg ez mindenki másnál kitart jobb esetben akár december közepéig is, nekem kb 3 nap kell a lakásban, hogy az összes szín lekopjon rólam.
Szerintem azért ez sokakat zavar, mert nekem is állandóan beszólnak, meg viccelődnek vele, meg javasolják, hogy "napozz többet", mintha ez bármit is segítene, de ettől még volt barátom, úgyhogy nem hinném, hogy csak ezen múlik.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!