Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fiúk! Tényleg ennyire zavar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Tényleg ennyire zavar titeket ha egy lány így néz ki? Őszintén!

Figyelt kérdés
Kiskorom óta nagyon fehér bőrű vagyok és szeplős. Hosszú sötétbarna hajam van és zöld szemem. A lényeg, hogy sokszor kapok olyan megjegyzéseket, hogy rosszul/egészségtelenül nézek ki a sápadtságom miatt. Sok olyan színű ruha van, amit nem tudok hordani mert előnytelen. Ráadásul rengetegszer előfordul, hogy randin vagy akárhol megkérdezik, hogy biztosan jól vagyok-e, mert azt hitték elájulok. (Egyébként ettől eltekintve nem vagyok egy csúnya lány az ismerőseim szerint.) 20/L
2013. márc. 8. 11:05
1 2 3
 11/23 Robi.88. ***** válasza:
jaa értem az álláspontodat! Hát aki nem fogja fel h neked egyszeruen iylen vilagos borod van ami melle ugye sotet haj tarsul ami mégjobban kiemeli, azzal nem is kell foglalkoznod:)
2013. márc. 8. 11:24
 12/23 A kérdező kommentje:
Köszi! Hűű, nem gondoltam volna, hogy mindenki ilyen pozitívan reagál rá. :D Ennek örülök!
2013. márc. 8. 11:27
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem az egykori nagy szerelmem is fehér bőrű volt, szóval biztos találsz hozzád passzoló pasit :) 11:13 voltam. 23/F
2013. márc. 8. 11:30
 14/23 anonim ***** válasza:
Közben még az jutott eszembe,hogy max az zavarna,hogy nekem is barna hajam,zöld szemem van,úgyhogy a nővéremnek hihetnének.
2013. márc. 8. 11:32
 15/23 anonim ***** válasza:
Na mutasd!Erre kíváncsi leszek.
2013. márc. 8. 11:33
 16/23 anonim ***** válasza:
esetleg ha már ilyen pozitivan állunk hozzád kaphatunk egy képet? :) Mert bevallom sosem találkoztam még "nagyon fehér" börű lánnyal és komolyan kíváncsi vagyok :))
2013. márc. 8. 11:35
 17/23 anonim ***** válasza:

De ismerős probléma. Nekem is nagyon sötét hajam van, majdnem fekete, és olyan fehér vagyok, hogy álcázhatom magam meztelenül a fal mellett. :D Egyfolytában kapom az oltásokat, hogy miért nem napozol, meg miért vagy te ilyen fehér (mintha ezt az ember komolyan direkt csinálná... -.- ???) és nem hiszik el, hogy márpedig én taszítom a napfényt, ha együtt vagyok egy társasággal nyáron, és pont ugyanannyi időt töltünk a napon, ők a végére cigánybarnák lesznek, én meg olyan leszek, mint ők, amikor elkezdtek barnulni. És míg ez mindenki másnál kitart jobb esetben akár december közepéig is, nekem kb 3 nap kell a lakásban, hogy az összes szín lekopjon rólam.

Szerintem azért ez sokakat zavar, mert nekem is állandóan beszólnak, meg viccelődnek vele, meg javasolják, hogy "napozz többet", mintha ez bármit is segítene, de ettől még volt barátom, úgyhogy nem hinném, hogy csak ezen múlik.

21L

2013. márc. 8. 11:38
 18/23 A kérdező kommentje:
Akit esetleg érdekel még kép, privátban küldök csak.
2013. márc. 8. 11:48
 19/23 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz.
2013. márc. 8. 11:51
 20/23 anonim ***** válasza:
Egyáltalán nem zavarna :)
2013. márc. 8. 12:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!