Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelakott, kihasznált, eldobott nő lettem?
23 évesen együtt voltam 3 hónapig egy több mint 30 évvel idősebb férfivel.
Most, 2 év múlva van egy korban hozzám illő fiú, (32 éves) akivel elkezdődött a szerelem, és meséltem neki erről.
És azóta nem kellek neki, azt mondja, egy ilyen lelakott nő nem kell neki, undorító, hogy ilyenbe belementem, beteg vagyok, hogy tudtam szexuálisan vonzódni egy 55 éveshez, és szerinte egy flört belefér, de az, hogy lefeküdtem vele és az sem egyszeri volt, undorító szerinte, és ha az idős embernek nem jön meg az esze 3 hónap után, hogy mit keresek mellette, akkor még mindig vele lennék, tehát szexuálisan aberrált is vagyok.
Esélyem sincs egy ilyen viszony után tartós kapcsolatra úgy, hogy bevallom ezt a páromnak?
Tudod azért jó, hogy ezt elmondtad annak a férfinek, mert így legalább időben kiderült, hogy milyen korlátolt, ostoba alak.
"2 év múlva van egy korban hozzám illő fiú, (32 éves) akivel elkezdődött a szerelem..."
Ugyan, milyen szerelem volt ez a részéről?
Ugyan, komolyan ne vedd, ez egy f.sz.
Egyfelől, ismerek 2 párt is, akik közt 20 év a korkülönbség, és bár én semmi vonzót nem látok a hapsikban, a lány igen, és több éve együtt vannak, mert szeretik egymást. Pont. Ha ez bárkinek szúrja a szemét, akkor csak féltékeny, hogy ők szerelmesek, neki meg nem jutott semmi, vagy csak egy harmatgyenge kapcsolat.
Másrészt, igazából nem teljesen full mindegy neki, hogy ki az exed, ha erkölcsileg rendben vagy? Ha végigment volna rajtad egy 45 fős fiúcsapat, akik közül mindenki életerős, fiatal és fitt, akkor az rendben van, mert ők fiatalok?
Ha meg egy fiatalabb sráccal kezdtél volna, akkor pedofil lennél és azért lennél beteges?
Ennek semmi nem lett volna jó, a tolerancia szintje a béka segge alatt, az ilyennel barátkozni sem érdemes, nem hogy együtt járni... Hidd el, nem vesztettél semmit, és egyáltalán nincs veled gond. Lehet, hogy nem szokványos a múltad, de azért azt állítani, hogy ettől lelakott, kihasznált és eldobott lennél az meredek.
Azért mentem bele az idős pasival, mert kaland volt, nyár volt, kikezdett velem, vicces volt, villogott velem az idős barátai előtt, mindenki engem rajongott körbe, mert fiatal vagyok.
Aztán ő azt mondta, hogy hülye lett volna kihagyni egy ilyen fiatal lányt, mert én kezdtem ki vele szerinte, néhányszor meg***ott, ennyi volt, meg a barátai irigykedtek. Persze, többet kaptam tőle mint a nős paliktól, hisz együtt aludtunk, volt közös program, anyagi gondja nincs, de nem szórja a pénzt, rám sem költött. Nekem előtte csak nős palik jutottak, és ő egyedülálló volt, és azóta sem volt senkim, most lett ez a fiú.
Akkor a "kihasznált" jelzőben lehet valami. De a többi akkor is gusztustalan volt.
Simán megmondanám neki, hogy arról nem tehetek, hogy csak hülyékkel hozott össze a sors, de ez a tendencia úgy néz ki, hogy az istenért sem akar változni.
Utolsó xD
"Nekem csak nős pasik jutottak"
Miért ilyen eltorzult vagy kedves kérdező?
És úgy általában ti nők!!
Ezért mennek tönkre házasságok ahol gyerek stb van javarészt.
Férfi vagyok és még soha nem csaltammeg senkit!
Nem is fogok.
Saját vélemény de kicsit ráférne a társadalom egy részére, hogy néha lapozgassa a bibliát.
Erkölcstelen vagy nem lelakott.
Egy dolog van egy nő életében amivel esélye van egy normális kapcsolatra az pedig az erénye!
Nem, nem vagyok prűd én is dugtam már mindenhonnan ami belefér a heteroszexuális ág kereteibe. Viszont sohasem a haverom csajával vagy valaki feleségével.
Fiatal léttedre rossz vagy.
Ezzel neked kell önmagában elszámolni itt már nem lehet a hormonokat fogni semmit.
Ha csak farokhiányra hivatkoznál is van annyi nyomi szingli fiú főleg 20as évek közelébe, hogy ha valahogy kinézel és nem egy bálna vagy akkor válogathatsz is....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!