Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelakott, kihasznált, eldobott nő lettem?
23 évesen együtt voltam 3 hónapig egy több mint 30 évvel idősebb férfivel.
Most, 2 év múlva van egy korban hozzám illő fiú, (32 éves) akivel elkezdődött a szerelem, és meséltem neki erről.
És azóta nem kellek neki, azt mondja, egy ilyen lelakott nő nem kell neki, undorító, hogy ilyenbe belementem, beteg vagyok, hogy tudtam szexuálisan vonzódni egy 55 éveshez, és szerinte egy flört belefér, de az, hogy lefeküdtem vele és az sem egyszeri volt, undorító szerinte, és ha az idős embernek nem jön meg az esze 3 hónap után, hogy mit keresek mellette, akkor még mindig vele lennék, tehát szexuálisan aberrált is vagyok.
Esélyem sincs egy ilyen viszony után tartós kapcsolatra úgy, hogy bevallom ezt a páromnak?
2! igaza van
miért akadt ki, nem mindegy kivel dugtál, de komolyan
én még ilyennel nem találkoztam, aki tudni akarta mi volt előtte - ő kérdezte - elfogadta
sajnálom, de ettől még újabb kapcsolatod N
Amióta bezárták a lipótot, egyre nagyobb őrültségeket hallok.
Szóba nem állnék ilyen palival, ha a helyedben lennék. Normális emberrel lehetsz őszinte, idiótákkal, a saját tökéletlenségüket másokra kivetítőkkel nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!