Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A hétvégén a barátnőm bemutat a szüleinek. Adtok pár tanácsot?
Ez lesz az első ilyen alkalom és nagyon töketlennek érzem magam,mert miután megtörténik a bemutatkozás semmi ötletem nincs,segitenétek?
F
bocs ez a szülőn is múlik
ha minden jól megy akkor tudnak Veled beszélgetni
egyébként a barátnődnek is át kell ezt hidalni, szóval ne úgy képzeld már odamész és Neked kell egy folytában dumálni
ja és ne fossál, csak legyél laza és adjad önmagadat
nem tudom, nekem még soha nem volt gondom egyik gyerekem haverjával sem, baráttal sem N
kedvenc filmem az apádra és a vejedre ütök
hát amikor nálam az ismerkedés megtörtént, még szerencsétlenebb voltam mint a csávó a filmben...
Vigyél bort apukának, virágot anyukának, legyél laza és ne félj "rosszat" mondani, ebből látják majd, hogy őszinte vagy. Amúgy kifaggathatod a barátnődet is, hogy milyen témák érdeklik a szülőket, milyen kaliberűek, hogy fel tudj készülni egy kicsit...
Csak hajrá! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!