Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha a párod egy ellenkező nemű...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a párod egy ellenkező nemű "barátjával" alszik, féltékeny vagy?

Figyelt kérdés

Azt állítja a barátom, hogy a csajjal nagyon jóban vannak és tényleg csak aludtak, nem érti miért keseredtem el (sértődtem meg) ezen a dolgon. Ráadásul véletlenül is jöttem rá a dologra, mert mutatni akart egy képet és facebookon épp ez villant be chat ablakban.:/ Azóta már találkozott egyszer a lánnyal, de akkor előre szólt, hogy most a BARÁTJÁVAL találkozik. Ti féltékenyek lennétek?:(

22/L (24/F)

2013. márc. 7. 20:04
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%

A helyedben nagyon aggódnék. Nekem is voltak ilyen eseteim, az egyik ellenkező nemű haverommal, és akkor sem együtt aludtunk, mert ő a padlón aludt, én meg az ágyán. Pedig mind a ketten szinglik voltunk. Aztán az egyik ilyen sokáig kinn ücsörgős iszogatós este után amikor a padlón akart aludni, azt mondtam, figyelj öcsém, te vagy az egyik legjobb barátom, megbízom benned, hogy nem mászol rám, és akkor együtt aludtunk és tényleg nem mászott rám. Na, nemsokára leszünk egy évesek.

Szóval szerintem az együtt alvásban van valami. De ha nem akarod ennyiben hagyni a dolgot, menjetek el valahová, és figyeld meg, féltékeny lesz-e rád a csaj.

2013. márc. 7. 20:13
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

9-es

Leheth van ilyen de ez minden csak nem normális!

2013. márc. 7. 20:14
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

A fiú-lány barátságok ellen nincs kifogásom, de elmenni és vele aludni a taplóság netovábbja... még ha valami indokolt esetben történne, mondjuk elment egy másik városba, és lekéste az utolsó vonatot is, de pont lakik ott egy barátja, aki vele ellentétes nemű, azt még mondjuk meg lehet érteni. De akkor se együtt aludjanak már!

Én is aludtam már lánybarátomnál hasonló helyzetben, de akármilyen jóban voltunk, lefeküdni azért mégis külön szobában feküdtünk.

2013. márc. 7. 20:20
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
nem... az ilyen "páromat" dobnám, így nem lenne ki miatt féltékenykednem... :/
2013. márc. 7. 20:37
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez azért elég durva. Legalább szólt volna előre. De így nagyon gáz.
2013. márc. 7. 20:59
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Egy férfi aki szereti a nőjét vele akar aludni és nem másik nővel/férfival/kutyával/macskával

Persze adódhatnak kényszerhelyzetek (elutazik másik városba munkaügyben és ott egy ismerősénél alszik (aki mondjuk egy nő), de akkor meg megbeszéli a párjával..

2013. márc. 7. 21:03
 17/17 anonim ***** válasza:
Mi lett a kapcsolatból azóta, kérdező? Együtt vagy még vele?
2020. dec. 9. 13:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!