Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a párod egy ellenkező nemű "barátjával" alszik, féltékeny vagy?
Azt állítja a barátom, hogy a csajjal nagyon jóban vannak és tényleg csak aludtak, nem érti miért keseredtem el (sértődtem meg) ezen a dolgon. Ráadásul véletlenül is jöttem rá a dologra, mert mutatni akart egy képet és facebookon épp ez villant be chat ablakban.:/ Azóta már találkozott egyszer a lánnyal, de akkor előre szólt, hogy most a BARÁTJÁVAL találkozik. Ti féltékenyek lennétek?:(
22/L (24/F)
Nekem is van egy nagyon jó fiú barátom együtt nőttünk fel, és én is szoktam vele aludni, pedig van párom már 3 éve és mégsem féltékenykedik, mert 100%-os köztünk a bizalom!!
22L
ez nekem indok a szakításra.
elnézem hogy beszél mindenféle csajjal.
azt is hogy találkozik velük a társaságban meg isznak.
de hogy együtt aludjanak??!!
ennyire nem alázom meg magam, hogy ilyen "4. feleség"-nek tartson... nem az arab országokban élünk ahol egy divat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!