Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudok Vele miről beszélgetni! Mit tegyek?
3 hete vagyok együtt a barátommal,de valahogy nem tudok miről beszélgetni vele, tudom hogy egy kapcsolatban nagyon fontos a kommunikáció!Általában ő beszél, de mondja hogy mondjak már én is valamit akkor egyszerúen nem tudok mit mondani,és mikor már ő is kifogy a témából akkor a csend folytatódik!:S :(
Egyszerűen olyan rossz hogy nem tudok semmit sem mondani neki, és ilyenkor azt hiszi hogy valami baj van, vagy nem is akarok semmi komolyat tőle,pedig ez nem így van!
Mit tehetnék hogy többet tudjak beszélni?
Kérlek segítsetek!:(

mitől barátod, ha nem tudtok beszélgetni? ha szex volt, attól még nem barát, csupán egy szexuális kapcsolat. van ilyen.
milyen komoly kapcsolatot szeretnél, ha nem tudtok egymással kommunikálni?
Nem még nem feküdtem le vele, és egyenlőre még nem is tervezem!:)
Tudom igazad van, nagyon jól érzem magam vele, mikor meglátom őt akkrűor az a tipikus ,,pillagnók röpködnek a gyomromba,,xD érzésem van!
Nekem az is elég hogyha csak átölel!!!

Hát igen...olyan emberekkel akikat nem ismerek 100%-ig nem nagyon tudok vele beszélgetni!
Mikor elmeséltem a barátnőmnek hogy mit mondott,hogy nem beszélek akkor megkérdezte hogy ,,ez hülye?,,
Én is mondtam neki hogy egy idő után azt fogja kívánni hogy mikor fogom már be a számat!
De nem tudom mikor jön el ez az idő!:S
mindenesetre köszi a választ!:)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!