Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerűen nem tudunk jól beszélgetni msn-en . Mi lehet a baj?
több mint 8 éve ismerek egy csajt , elég szép , kedves , aranyos , nagyszerű személyiség . De ha ráírok msn-en , kb odáig jutunk hogy "mizujs veled?" Mert utána úgy lelankad a beszélgetés . Felhozok sok féle témát , de csak válaszol rá egyet és kész , tehát nincs meg az a folyamatos beszélgetés
Ő alig tesz fel kérdést , ha tesz is , utána megint hallgat percekig . JA és van hogy felteszek egy kérdést , aztán vagy 20 perc múlva se válaszol , csak ha 2x rezgést küldök rá ...
Mit tegyek , hogy jobban zajlodjanak a beszélgetések ?
16/F
Ne kérdéseket tegyél fel. Ezen gyakran én is elrontottam, de rájöttem hogy nem a kérdések az alapok.
Klasszabb ha a véleményedet írod le valamiről, amiről aztán ő is leírhatja. Oszd az észt nyugodtan, az valamilyen formában 8-80 éves korig minden nőnek bejön.
Kérd a segítségét nem túl átlátszóan valamilyen témában, amiben segíteni tud neked, mert azt is szeretik a nők, ha segíteni tudnak.
És ne rezgess neki. Mert az tiszta b*zis és már rég rossz.
Szerintem sem érdekled őt nagyon.
Ha egy csaj érdeklődik irántad, akkor nem így viselkedik, az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!