Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4,5fél év kor különbség az sok?
Figyelt kérdés
Én most leszek 33éves a férjem pedig 29 éves lesz.Nagyon jól meg voltunk született 2kislányunk. Egy pár hónapja veszekszünk , mert szerinte csak a gyerekekkel foglalkozom vele nem igazán, de ez nem teljesen így van, hisz ahol gyerek van ott nem lehet kimondottan csak egymással foglalkozni. Ilyenekkel jön nekem, hogy nincs ragyogó tisztaság meg hogy lusta vagyok , pedig mindig kitakarítok , főzök és próbálok rá is oda figyelni , és le is szeretném fektetni a kicsiket időben , de egyedül sokszor nagyon nehéz , vacsorát készíteni, meg fürdetni aztán mesélni el alvás előtt mire ezt mind meg csinálom este 9-9:30 utána meg már nagyon fáradt vagyok és szerinte nem vagy igazi nő,de ha kérem , hogy segítsen akkor azt mondja ő férfi és nem papucs.Aztán oda vágja jobb lett volna egy tizenévest vesz el akinek csak a szex a fontos, mert én egy vén öreg asszony vagyok. Aztán bocsánatot kért, hogy nem komolyan gondolta, csak dühös volt mert nem hagytam a két kislányt a szobájukba egyedül és nem mentem ki vele szexelni a konyhába. (A nagyobbik 5éves a kisebbik meg 18hónapos )
Itt nem a korral van a baj,hanem hogy egy bunkó tapló a párod.
A normális az lenne,hogy amig egyikőtök vacsit készit,addig másik fürdet,közös vacsi,együtt lefektetitek a gyerekekt,aztán lehet együtt lenni,te sem lennél hulla ha segitene.
De igy...
Én kitettem hasonló gondolkodású pasit,menjen az anyjához,az talán eljátsza a cselédet.
2013. márc. 6. 15:15
12/19 anonim válasza:
Helyes, ne hagyd magad eltántorítani ettől... mindenki ezt mondta, de nekem is ez a két szó jut először eszembe: bunkó tapló a férjed.
2013. márc. 6. 15:19
13/19 anonim válasza:
Mondd meg neki, hogy csak azok erőltetik ennyire a férfias viselkedést és kerülik a "papucsságot", akik bizonytalanok a férfiasságukban.
2013. márc. 6. 15:20
14/19 A kérdező kommentje:
Utolsó ugyan ezt mondtam neki, hogy menjen az anyukájához, ha egy cselédet szeretne magának, de ha feleséget meg családot akkor változtasson, mert hamar elveszíthet mindent de szerinte buta vagyok .
2013. márc. 6. 15:21
15/19 anonim válasza:
Kedves kérdező!
Helyes, ne hagyd magad!
Mégis kinek képzeli magát a kedves férjed? Ki ő, talán az angol királynő? Mi az, hogy nem segít? Szánalmasak, akik azt gondolják, attól férfi a férfi, hogy kiszolgáltatja magát.
Amúgy a korkülönbséggel nincs gond; én és a párom között 5 és fél év van az én javamra, és bár még nem lakunk együtt, de nálunk evidens, hogy a házimunka közös. (Gyerek esetén meg pláne.) Párom véleménye, hogy egy igazi férfi igenis tudjon magáról gondoskodni, és ne mástól várja el, hogy mindent a feneke alá tegyen. Ha több napot együtt vagyunk, akkor is mindent közösen csinálunk; el sem tudom képzelni, hogy másként legyen. És tudom, hogy ez nem fog megváltozni akkor sem, ha együtt élünk vagy már családunk lesz. Nálam ez elvi kérdés.
2013. márc. 6. 15:30
16/19 anonim válasza:
Én 31 éves vagyok, a férjem 28, 1 fiunk van. Soha nem mondana nekem ilyet, de ha egyszer is megtenné, megmondanám neki, hogy ebben a pillanatban lehet is menni egy tizenévest keresni, mert mi végeztünk.
2013. márc. 6. 15:30
17/19 anonim válasza:
nem a korkülönbséggel van itt gond, hanem azzal, h a férjed tapló módon viselkedik. az én férjem 29 múlt én pedig 36 éves vagyok, de soha nem hozná fel a koromat egy veszekedésben sem, ez nem téma köztünk egyáltalán.
2013. márc. 6. 15:34
18/19 anonim válasza:
de ilyenkor miért nem mondod, hogy te meg nő vagy, nem csicska????
2013. márc. 6. 15:38
19/19 A kérdező kommentje:
Nagyon jól esnek ezek a szavak nekem amiket most leírtatok egy kicsit vissza tért az önbizalmam, mert majd nem elhittem neki, hogy öreg vagyok és szinte szégyelltem magam miatta, pedig tudtam, hogy nem vagyok az , de ha arra gondoltam, hogy neki jobban be jönnek a tízen évesek mint én ,akkor engem jó öregnek tarthat meg nem is szeret.
Kicsit fura érzés most már vele beszélgetnem is, mert mindig ott van az bennem, hogy ő öregnek lát engem, bár érzem rajta, hogy meg bánta, de most bennem minden meg változott most én látom őt gyerekesnek és nem férfinak. :(
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Adataid védelme fontos számunkra!
Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.