Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 4,5fél év kor különbség az sok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

4,5fél év kor különbség az sok?

Figyelt kérdés
Én most leszek 33éves a férjem pedig 29 éves lesz.Nagyon jól meg voltunk született 2kislányunk. Egy pár hónapja veszekszünk , mert szerinte csak a gyerekekkel foglalkozom vele nem igazán, de ez nem teljesen így van, hisz ahol gyerek van ott nem lehet kimondottan csak egymással foglalkozni. Ilyenekkel jön nekem, hogy nincs ragyogó tisztaság meg hogy lusta vagyok , pedig mindig kitakarítok , főzök és próbálok rá is oda figyelni , és le is szeretném fektetni a kicsiket időben , de egyedül sokszor nagyon nehéz , vacsorát készíteni, meg fürdetni aztán mesélni el alvás előtt mire ezt mind meg csinálom este 9-9:30 utána meg már nagyon fáradt vagyok és szerinte nem vagy igazi nő,de ha kérem , hogy segítsen akkor azt mondja ő férfi és nem papucs.Aztán oda vágja jobb lett volna egy tizenévest vesz el akinek csak a szex a fontos, mert én egy vén öreg asszony vagyok. Aztán bocsánatot kért, hogy nem komolyan gondolta, csak dühös volt mert nem hagytam a két kislányt a szobájukba egyedül és nem mentem ki vele szexelni a konyhába. (A nagyobbik 5éves a kisebbik meg 18hónapos )

2013. márc. 6. 14:54
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
95%

Jó nagy kretén bunkó a férjed, már meg ne haragudj, és ne engedd, hogy így beszéljen veled.

Azokkal a gyerkőcökkel foglalkozni is kell, nem csak "megcsinálni"...

2013. márc. 6. 15:00
 2/19 anonim ***** válasza:
96%
A leírás alapján nem a korral van gond, hanem azzal hogy egy bunkó tapló semmirekellő emberhez mentél hozzá, idővel még rosszabb is lesz ha hagyod. Mi az hogy nem segít? Vágnám ki a fenébe... vacsorát nem kapna ha nem segít még főzni sem vagy mosogatni vagy bármi. Kicsit nem ártana észhez térítened a drága férjedet.
2013. márc. 6. 15:00
 3/19 anonim ***** válasza:

Jó nagy bunkó párod van. Nekem ilyeneket mondott volna, h nem segít a gyerekeknél, mert nem papucs elküldtem volna a jó anyjába, de komolyan!

Van valahol egy statisztika, hogy azok a pasik akik igenis beleszállnak a házimunkába, mérföldekkel jobb a szexuális életük. És különben is, miért nem húzott gumit, ha ez akkora nyűg Neki? Ugyanúgy az övé is a gyerek, kutya kötelessége segíteni! Egyenjogúság van! Mai világban egyáltalán nem papucs, ha egy férfit gyerekekkel látok a játszótéren, sőt, az én szemeben azok az igazi férfiak! És tökre örülök, h ilyenek is vannak.

Ezt üzenem a párodnak mutasd nyugodtam meg neki! Nálam tuti röpült volna, még ha a 10-en lakunk is!

24/N

2013. márc. 6. 15:04
 4/19 A kérdező kommentje:
Én is gondolom, ahogyan ti. Szerinte ez nem férfias viselkedés ha ő segít a házi munkába, mert nem fogok férfiként tekinteni rá . Ezt olvasta , hogy amelyik férfi segít a házi munkába otthon az nem férfi a a feleség számára, ha nem papucs. (régebben mindenbe segített).
2013. márc. 6. 15:07
 5/19 anonim ***** válasza:
Úristen, mekkora bunkó én nem is tudom mit csináltam volna, ha ilyet mond nekem a párom. Nem a korkülönbséggel van a baj, hanem a férjed természetével de azzal nagyon!
2013. márc. 6. 15:09
 6/19 anonim ***** válasza:
A korkülönbséggel a ti esetetekben nincs gond, a "kedves" férjeddel már annál inkább. Ő is akarta a gyerekeket? A születésük előtt abszolút rendben volt minden?
2013. márc. 6. 15:09
 7/19 A kérdező kommentje:
Mondtam neki , hogy nem azért nem tudnék mert segít nekem, ha nem azért nem mert már nem segít. Erre azt mondta tudni kéne , hol a helyem. Adtam neki 1hetet, hogy változtasson a gondolkodásán vagy elmehet.
2013. márc. 6. 15:10
 8/19 A kérdező kommentje:
Mind ketten akartuk a gyerekeket sőt ő még jobban, de van benne egy fajta féltékenység, hogy a kicsik elvesznek tőle. De amúgy jó kapcsolata van a gyerekekkel csak sajnos úgy döntött nem segít mert ő urassága "Férfi"
2013. márc. 6. 15:12
 9/19 anonim ***** válasza:
Jól etted! Gratulálnék, de ez végül is nem egy örömteli helyzet...Reméljük észhez tér a párod.
2013. márc. 6. 15:13
 10/19 anonim ***** válasza:
*tetted :)
2013. márc. 6. 15:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!