Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Működhet így ez a kapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet így ez a kapcsolat?

Figyelt kérdés
1 hónapja vagyunk együtt a barátommal, nagyon szeretek vele lenni és többnyire jól elvagyunk, de az a baj, hogy nagyon egyformák vagyunk. Egyformán makacsak, türelmetlenek, hirtelen haragúak. A külömbség annyi, hogy Ő nem haragtartó tipus, veszekedések után könnyen megbékél, én pedig, ha felbosszantanak nagyon nehezen és sokára higgadok le. Szóval az a problémám, hogy szerintem ilyen friss kapcsolatnál még korai ez a sok veszekedés. Ráadásul Ő a fiú és ő pukkad be mindenen és mivel nem jogosak a felháborodásai így én is felhúzom magam. Működhet ez? 20+ korosztály vagyunk
2013. márc. 6. 12:56
 1/3 anonim ***** válasza:

"Ráadásul Ő a fiú és ő pukkad be mindenen" Szóval mert te vagy a lány ez csak neked létjogosultságod??

Amúgy meg működhet, ha készek vagytok kompromisszumokra...

2013. márc. 6. 12:58
 2/3 anonim ***** válasza:
Igen, de sztem ezt a pároddal kellene megbeszélned
2013. márc. 6. 12:59
 3/3 A kérdező kommentje:
Nem úgy értettem. Hanem, hogy annyira férfias férfi és ki nem nézné belőle az ember, hogy milyen kis apró dolgokért be bír rágni. Amikért én abszolut nem tudnék, de azt mondja, hogy egy barátnőjével sem volt ilyen csak fél, hogy engem elveszít, de közben meg nincs oka aggodalomra mert oda vagyok érte. Csak ne veszekednénk.
2013. márc. 6. 13:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!