Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ennyivel több jó nő vagy Magyarországon, mint jó pasi?
Én is úgy gondolom,hogy sokkal több szép nő van mint jó pasi.
Nem a társkereső oldalak alapján mert oda nem járok,a való életben én ezt tapasztalom. :/
Tudod kérdező egy csomó lány vakolat, hajfestés, smink, fodrász és kisugárzás nélkül (ami a pasija miatt) van. Szintén átlagos.
Feltesz szépen egy képet amit még az előző pasija fényképezett, akivel éppen boldog volt.
A szerencsétlen srác meg feltesz egy képet amit egy haverja fényképezett, úgy is "ronda vagy" biztató szavak kíséretében.
Egy lány ha akarja kiszedi a szemöldökét és rajzol magának egy szebbet, ha akarja kínaira sminkeli magát.
Kiemel azt, eltűntet amazt festékkel.
Egyébként pedig igen, sokkal több jó nő van mint jó pasi, de ezt én nem bánom.
Hát én női szemmel úgy látom,hogy egy nő hiába sminkeli ki magát ha nem szép akkor úgysem lesz az,max javít magán. Ez meg nem jó nő kategória nálam.
Legyen szó akár gimiről,egyetemről,az eddigi munkahelyeimről vagy akár csak az utcáról sokkal több szép nő van mint helyes pasi.
Az agyonvakolt "nő" mióta tartozik a szép kategóriába?
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!