Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele gondoltatok, mennyi gyáva ember van, aki nem mer lépni a kiválasztott felé?
De vannak szép számmal akiknél hogyisfogalmazzam
"A Te arcod csak anyádnak tetszik" van...
És amíg magamnak se jövök be addig másnak se. Főleg ez a qrva szemüveg ne lenne... Minden filmbe/sorozatba/könyvbe/képregénybe röhejesnek, lúzernek meg tudálékosnak ábrázolnak minket. Nemrég itt mondta pont valaki, hogy "joggal". Mondjuk nem tudom hogy állna a közmédia szája, ha az etnikumot rablóként ábrázolnák... Menne a tüntetés. De minket lehet negatívan beállítani! Ez így nem fair!
"magamat adtam,"
Én is magamat adtam még középsuliba lett is pár "fura figura" (én is az vagyok) haverom... De azóta nem igazánmegy. Néha érzem csak azt, hogy teljesen magam vagyok - de olyankor aki lát az tuti őrültnek néz. Ha azt tenném amit csak akarok akkor nézném a madarakat röptükben, összevissza mennék az úton, mindenről beszélnék ami csak az eszembe jut... És nem agyalnék mindig rossz dolgokon!
Nekem volt egy ismerősöm,aki szemüveges,és felpróbáltam,azt mondják,nekem jól áll.Olyan doktoros állítólag.
Pedig pasi vagyok,nem csak csajoknak állhat jól.
Xenophilius!
Én is szemüveges vagyok de már 1 éve szinte csak kontaktlencsébe megyek ki az utcára.
Vannak akik nem is tudják hogy szemüveges vagyok. Van akit nyár óta ismerek és csak akkor látott szemüvegben mikor nálunk volt.
Nem a szemműtét csak az egyetlen megoldás, kontaktlencsét is lehet használni évtizedekig is akár. Persze ezt se mindenki bírja hordani, de a szemműtétre se mindenki alkalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!