Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bele gondoltatok, mennyi gyáva ember van, aki nem mer lépni a kiválasztott felé?
Figyelt kérdés
Élőben nem is gondoltam volna soha,de ami óta itt is olvasgatok,meg döbbentett,hogy rengetegen vannak,akik nem mernek oda menni,vagy lejezni szándékaikat.Aztán rá fogják,hogy biztos nem sikerült volna...2013. márc. 6. 10:32
11/25 anonim válasza:
* És még sorolhatnám a példákat (csak rossz helyre kattintottam).
Valami elcseszett beidegződés (amivel én is minden nap megküzdök egyébként), hogy a látszólag könnyebbik utat választva inkább kikerüljük a megmérettetést, mintsem elviseljük, hogy nem sikerült.
12/25 anonim válasza:
Pontosan az ilyen minden helyzetben kihat, egy randi is olyan mint egy állásinterjú, el kell adni magad. AKinek ilyen gondja vannak annak rendes melót találni sem könnyű.
13/25 A kérdező kommentje:
Ilyenben is könnyen vagyok,jól el tudom magam adni...Munkában is.
Én inkább kapjak ezer visszautasítást,mint meg se próbáljam.
Ez kb olyan,mint aki az alkoholra fogja,hogy azért ribanckodott...
2013. márc. 6. 11:34
14/25 anonim válasza:
Bele:)Én sem megyek oda senkihez.Mert egyszerűen nem vagyok az a típus.
15/25 A kérdező kommentje:
Akkor hogy lesz valakid?Ő menjen oda hozzád?Ha nem vagy nő,akkor ritka az ilyesmi...
2013. márc. 6. 12:23
16/25 anonim válasza:
Nemhogy ritka, esélytelen :D
Mondom majd, ha sikerül kb. tökéletesen kinézni akkor lesz esélye a dolognak. Addig max közröhej tárgya lehetsz.
17/25 A kérdező kommentje:
Azt azért ne mond,hogy esélytelen...Nekem is volt már,nem akarok hülyeséget mondani...5 csaj,akivel így volt személyesen,interneten is 3 csaj,aki akart ismerkedni,és ő kezdeményezett.
2013. márc. 6. 12:29
18/25 anonim válasza:
Akkor nagyon jó stratégiád lehet. De nem pu(lyk)aprogram ugyi?
19/25 A kérdező kommentje:
Nekem soha nem volt stratégiám,egyszerűen magamat adtam,és őszinte voltam mindig.És úgy gondoltam,akinek tetszik,annak leszek a pasija.
2013. márc. 6. 12:36
20/25 anonim válasza:
Ha igy lenne mint ahogy X írja akkor senkinek sem lenne párja. Mivel tökéletes külsejű ember nincs. Az egyértelmű hogy egy vonzóbb külsejű ember könyebben talál párt és ez nemtől függetlenül így van. De mint tudjuk rengeteg egyáltalán nem jól kinéző ember is talál társat magának. Aki nem az sajnát maga miatt nem, mivel ő ugy gondolja ugysem tetszhet igy senkinek. Pedig ez a legnagyobb baromság ami létezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!