Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Vannak itt olyan férfiak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak itt olyan férfiak, akik hosszabb ideje élnek házasságban/párkapcsolatban, de nem csalták meg a párjukat?

Figyelt kérdés
Konkrétan az érdekelne, hogy léteznek-e még olyan férfiak, akik nem csalják meg a partnerüket pár év után, illetve kísértést sem éreznek rá. Inkább azok válaszát várom, akiket próbáltak már csábítani, de nem inogtak meg egy pillanatra sem.
2013. márc. 6. 08:26
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:

ma 09:33

Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja.:)

Én nem személyeskedtem senkivel, feltettem egy egyszerű kérdést, amelyre olyanok válaszát vártam, akik érdemben hozzá tudnak szólni a témához. Egy árva szóval sem szidtam senkit, viszont te elég komoly önértékelési problémákkal küzdhetsz, ha rögtön támadsz és nem vagy képes kulturáltan fogalmazni.

A többiek válaszát köszönöm.:)

2013. márc. 6. 09:38
 12/21 anonim ***** válasza:
36%

ma 09:38

Kérdező!Az én harasztomat nem fújja semmi,mivel soha egy nőt nem csaltam meg!De viszont a kérdés kissé provokatív és általánosító számomra,mert kb az jön le hogy létezik e egyáltalán olyan férfi,és igen idegesít az ilyen és ehhez hasonló kérdés,mert azt sugalja hogy minden férfit ilyennek tartassz és egy kalap alá veszed őket,és egyből úgy kezeled hogy na ez is biztos félre dug.Nem fogok neked bizonygatni mert az én lelkiismeretem az tiszta!!

A kérdés így szól hogy léteznek e??Ez mindent elárúl...magyarul te azt gondolod hogy a férfiakba nem lehet megbízni és biztos mindegyik szeretőt tart.Nevetségs a kérdés...

2013. márc. 6. 09:47
 13/21 anonim ***** válasza:
0%
Ja és ez nem személyeskedés csak elmondtam a véleményem.Ha nem tetszenek a válaszok akkor ne tegyél fel kérdést.Nem értem mit háborog valaki ha nem éppen az ő szája íze szerint alakúlnak a válaszok és nem azt kapja amit vár.Az ilyen minek kérdez akkor?
2013. márc. 6. 09:50
 14/21 anonim ***** válasza:
44%
Bocsánat még annyi szeretnék mondani hogy a te saját kudarcodat ne a többi férfire vetítsd ki,mert általában az ilyen kérdést pont azok teszik fel akit megcsaltak.Nyílván nálad is valami ilyesmi lehetett.Azon lépjél túl és hidd el vannak még rendes férfiak és ne egy kalap alá vedd őket,és nem utolsó sorban magadba is nézzél körül a férfiak hibáztatása helyett.
2013. márc. 6. 09:56
 15/21 A kérdező kommentje:

Én úgy vettem észre, hogy te voltál az, aki fölháborodott kettőnk közül. Egyébként mindegy is. Nem vitafórumot szerettem volna indítani, csak véleményekre, tapasztalatokra vagyok kíváncsi.

A kérdést egyébként azért tettem föl, mert érdekel a másik oldal is. Sokat lehet félrelépésről, megcsalásról hallani, innen jött az ihlet, hogy ne csak negatív sztorikkal legyen tele ez az oldal.:)

2013. márc. 6. 10:00
 16/21 A kérdező kommentje:

ma 09:56

Még sosem csaltak meg.:)

Ahogy az előző válaszomban megpróbáltam kifejteni, csak a kíváncsiság vezérelt. Elnézést kérek, ha félreérthető voltam.

2013. márc. 6. 10:04
 17/21 anonim ***** válasza:
Biztatóak a válaszok :)
2013. márc. 6. 10:14
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

Sokat lehet félrelépésről, megcsalásról hallani, innen jött az ihlet, hogy ne csak negatív sztorikkal legyen tele ez az oldal.:)

Igen és mindig a férfi a hibás igaz?Azt szeretted volna mondani és hallani?Mert a kérdésből az jön le már ne is haragudj.lehet ezen sok válaszoló átsiklott..

Te pozotív dolgokkról akarsz hallani de ennek ellenére még is úgy szól a kérdés hogy vannak e hűséges férfiak,hol ott arról nem szól a dolog érdekes módon hogy egy kapcsolathoz két ember kell és annak minőségéhez,és persez arról sem szól hogy hány nőkefél félre és miattuk fut zátonyra egy kapcsolat.

A kérdést akkor így kellett volna feltenned.Vanna emberek akik még boldog párkapcsolatban élnek és nem csalják meg egymást?Az jön le ebből a kérdésből hogy mindig a férfi csal és ő tehet mindenről..de lehet én vagyok hülye.

2013. márc. 6. 10:20
 19/21 A kérdező kommentje:

Fejezd már be a kötekedést! Úgy teszem föl a kérdést, ahogy nekem tetszik. Ha problémád van vele, ne nézd. Elég szomorú, hogy itt éled ki magad ahelyett, hogy másba ölnéd a fölös energiáidat.

Tisztában vagyok vele, hogy sok nő szintúgy félrelép, nem kell bemutatni a saját nememet sem. Tele is van az oldal "Miért rib@nc minden nő?" és ehhez hasonló kérdésekkel. Ez van. Én speciel leszékelem az olyan kérdéseket, amelyeket degradálónak találok. Nem húzom föl magam felesleges dolgokon-neked sem kéne..

2013. márc. 6. 10:35
 20/21 A kérdező kommentje:
Ühümm..remélem sok álmatlan éjszakát fogok okozni neked ezzel a kérdéssel, mert nekem úgy tűnik, hogy már ma éjjel is forgolódni fogsz.;)
2013. márc. 6. 13:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!