Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedhetnék olyan lánnyal, aki hozzám hasonlóan nem iszik alkoholt, nem dohányzik, nem jár bulizni, nem szexel?

Figyelt kérdés
16F suliból nem szeretnék választani...
2013. márc. 5. 19:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
48%

Miért kell neked olyan bula, aki nem szexel? Miért? Áruld el? Itt értelmét veszíti az egész "párkapcsolat" nevű előjáték... Na mindegy. Te tudod.

A másik: Miért zavar, ha a csaj jár bulizni? Nem lenne uncsi egy párkapcsolat... Sőt! Még egy barátság is? Két ember, akik semmi érdekeset nem csinálnak, együtt vannak de a pali nem répázza be a csajt, csak otthon poshadnak?

2013. márc. 5. 20:10
 12/14 anonim ***** válasza:

én se értem, hogy ezek miért kritériumok :D oké, a dohányzást még értem valamennyire, mert a láncdohányosok durván büdösek tudnak lenni. de egy "átlag" dohányosra ez se feltétlen igaz.

amúgy meg mi ezekkel a gond? baj, ha a barátaival megy kocsmázni és megiszik egy pohár sört? vagy ha néha elnéznek házibuliba? ha még 16 évesen nem szexel, az nem gond, de ha nem is érdekli a szexualitás, ott már komoly bajok vannak.

de adok egy tanácsot. ne ideálokat gyárts, hanem kezdj el ismerkedni. tökéleteset úgysem fogsz találni. ha a suli nem terep, akkor a környéketeken. (nincs kutyátok véletlen? azzal a legkönnyebb nőzni :D de a net is jó felület, ha gátlásosabb vagy.)

2013. márc. 14. 18:32
 13/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kérdező úgy gondolta, hogy a lány még szűz. de tudjátok ezt ti is nagyon jól csak parasztok vagytok :D
2013. ápr. 4. 14:44
 14/14 kolosszus22 ***** válasza:
0%
Minek neked barátnő, ha még csak szexelni se akarsz!?
2013. ápr. 4. 15:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!