Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenézem azokat, akiknek kellek. Észnél vagyok?!?!

Figyelt kérdés
Üdv! Az én nagy problémám, hogy amint egy fiú közeledni kezd, unalmassá válik számomra, sőt, egyenesen alacsonyabb rendűnek tartom magamnál. Már többször is előfordult ilyesmi: odajött hozzám egy pasi, megállapítottam, hogy nem is olyan rossz, de így hogy odajött... áh, már nem is kell. Ha valaki ismerkedni próbál velem, elveszíti minden varázsát, és közömbös leszek vele szemben. Már olyan is volt, hogy tetszett egy fiú, de nem tettem semmit. Egyszer csak magától kezdeményezett, és lőn igazság: már nem is kellett... Miért van ez? 20-30 éves pasikról van szó, én magam 16 vagyok. Már voltak fiúügyeim, de mindig csak alkalmiak (nem szex!!! csókolózás, ilyesmi...)
2009. szept. 12. 17:45
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem vagy észnél:-)

Valami pszichológiai probléma áll a háttérben.

Az biztos, hogy igazán szerelmes még nem voltál,majd ha leszel, nem így fogsz érezni, ha esetleg kezdeményez a fiú, nyugi:-)

Amúgy a vén pedofil kecskéket tedd is lapátra:-D

Ne feküdj le senkivel csak úgy. Csak kapcsolatban. Hidd el, nem rosszból írom:-)

L-25

2009. szept. 12. 21:44
 12/15 A kérdező kommentje:

Szerelmes valóban nem voltam még. Vagyis... nem tudom, éreztem már valamit, pár napig-hétig, de azt úgy hívnám, hogy "rajongás". (természetesen elérhetetlen illetőkkel kapcsolatban jelent meg...)

pedofil kecske - Hú, ha ezt a második kommentes olvasná. :P Köszönöm, mindenkinek a válaszokat, hát, remélem majd kinövöm. :) Addig meg legalább nem lesz szerelmi bánatom. :)

2009. szept. 12. 21:57
 13/15 anonim ***** válasza:

Olvassa, ne aggódj :D

Egyébként nem kezdek gyerekekkel, csak ez a vén kecske egy kicsit erős volt.

2009. szept. 12. 22:00
 14/15 A kérdező kommentje:
XD Viccnek jó, de komolyan véve a dolgot... szerintem a 40 a legszebb férfikor. :) Szóval mire eljön a vén kecske időszak... huh, sok idő! :P
2009. szept. 12. 22:15
 15/15 anonim ***** válasza:
Ugyanígy vagyok én is sajnos. Bár 2 komoly kapcsolaton is túl vagyok. Nem tudom miért van az ilyen, nekünk mindig az elérhetetlen kell... Persze a dolog változhat. Még fiatal vagy, talán örülnöd is kellene ennek, így kevesebb csalódás ér. Inkább te pattintsd le a fiúkat, mint ők téged! :D
2010. febr. 26. 21:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!