Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lenézem azokat, akiknek kellek. Észnél vagyok?!?!

Figyelt kérdés
Üdv! Az én nagy problémám, hogy amint egy fiú közeledni kezd, unalmassá válik számomra, sőt, egyenesen alacsonyabb rendűnek tartom magamnál. Már többször is előfordult ilyesmi: odajött hozzám egy pasi, megállapítottam, hogy nem is olyan rossz, de így hogy odajött... áh, már nem is kell. Ha valaki ismerkedni próbál velem, elveszíti minden varázsát, és közömbös leszek vele szemben. Már olyan is volt, hogy tetszett egy fiú, de nem tettem semmit. Egyszer csak magától kezdeményezett, és lőn igazság: már nem is kellett... Miért van ez? 20-30 éves pasikról van szó, én magam 16 vagyok. Már voltak fiúügyeim, de mindig csak alkalmiak (nem szex!!! csókolózás, ilyesmi...)
2009. szept. 12. 17:45
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak pattintsd is le a vén kecskéket! Csak próbálgatod a női vonzerődet. Ez nem baj, sőt jobb is, még ráérsz komolyra fordítani, érzed is te valahol. Figyelj! Lehet, hogy a te párod a 17-18 évesek közt vár. Vagy talán uram bocsá' csak 15 még!
2009. szept. 12. 17:48
 2/15 anonim ***** válasza:
86%

"Vén kecskék" Na menjetek ti a....:P

Amúgy ha jól értem nem a korkülönbség a probléma, hanem hogy kiábrándulsz a próbálkozókból, sebaj 2009 van, sok erős önálló nő van akik nem félnek kezdeményezni, tedd azt te is. Azt gondolom sejted hogy ha nem teszed, de aki megteszi helyetted az meg nem jön be, abból nem lesz bepasizás, szóval vagy-vagy. Esetleg nem is igen érdekel még a pasitéma? Végtére is fiatal vagy még (nem hiszem, annyira már azért nem)

(27/F)

Ja és a konkrét kérdésre a válasz: Nem, nem vagy észnél.

2009. szept. 12. 17:59
 3/15 anonim ***** válasza:
én is ugyan így vagyok.amint kimutatja hogy tetszem neki, nem is érdekes már, és tényelg, bénának nézem. viszont volt egy olyan, akit nem... sajnos ő jóval idősebb, és csak 1x találkoztunk. de olyan érzésem volt vele, hogy igen, ő az.ha majd jön egy ilyen neked is, akkor gondolom tudni fogod.bár ez az egész lehet hogy önbizalomhiánytól van, nem?
2009. szept. 12. 18:25
 4/15 anonim ***** válasza:
52%
Szerintem felsz toluk. Eloszor teszed magadat, de amikor komolyabbra kerulne a sor, megijedsz. Hogyan lesz neked valaki unalmas, amikor meg idot sem adsz arra, hogy megismerd???
2009. szept. 12. 18:26
 5/15 anonim ***** válasza:
74%
Igen, igen, onbizalomhiany. Felelem.
2009. szept. 12. 18:27
 6/15 A kérdező kommentje:

Nem félek tőlük! Sőt, alkalmat is hagyok, hogy megismerjük egymást. De ha rájövök, hogy ebből se lesz semmi, igyekszem minél hamarabb lezárni az ügyet, nehogy túl komollyá forduljon... Az önbizalommal sincs gond.

17:59 - nek az Észnél vagyok? csak költői kérdés volt!!!!! :) Megjegyzem, már volt olyan, hogy én kezdeményeztem, de általában olyankor sem akartam semmi komolyat...

2009. szept. 12. 18:43
 7/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha ez a helyzet,szerintem vadássz inkább te a pasikra. Menj oda olyanokhoz,akik tetszenek,de nem kezdeményeznek.Ha ez jelent kihivást,akkor tedd ezt!
2009. szept. 12. 18:49
 8/15 anonim ***** válasza:
75%
Hidd el, kinövöd.
2009. szept. 12. 19:15
 9/15 anonim ***** válasza:
Egyertelmu hogy felsz, hiszen nem engeded, hogy komolyra forduljon a dolog. Mert ha komoly a kapcsolat, mar nemcsak csokolozas van, es mar nemcsak nevetgeles van, hanem felelosek vagytok egymasert, es bizony elobb-utobb termeszetes lesz a szex is. Ettol felsz.
2009. szept. 12. 19:39
 10/15 A kérdező kommentje:
Nem félek a szextől, alig várom... még úgyis bevállalnám, hogy nem vagyok szerelmes az illetőbe. Én a szexet nem kapcsolom össze a komoly kapcsolattal, szóval nem erről van szó, hidd el: NEM FÉLEK!
2009. szept. 12. 21:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!