Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mikor összejöttetek a párotokal, akkor kb. mennyi idő telt el, mire kialakult benned a szerelem iránta?
Nem volt bennetek félelem, hogy úr isten mi oesz ha nem fogok iránta semmit érezni?
Kort és nemet is kérek.
Köszike :)
Szerintem a legfontosabb dolog az, hogy érezz valami pluszt a srác iránt, ami miatt szívesen látnád újra, vagy tudnál meg róla több mindent. A szerelem kialakulhat kapcsolat közben is, főleg, hogy a szerelem gerjeszti a szerelmet. Én eddig egyik kapcsolatomba sem úgy mentem bele, hogy szerelmes vagyok, de minden esetben(egy 3 és egy 1 éves kapcsolat) 1 hónapon belül kialakult.
21/L
Én már szerelmes voltam a jelenlegi páromba amikor összejöttünk...
Velem még nem volt olyan hogy akkor szerettem bele valakibe amikor már együtt jártunk. Előtte ismerkedtünk, beszélgettünk, és miután szerelmes lettem belé össze is jöttünk. Volt olyan hogy jártam valakivel annak ellenére hogy nem voltam belé szerelmes, de tudtam is hogy soha nem is leszek belé szerelmes.
18/L
Én akkor lettem szerelmes belé, amikor először találkoztunk...odavetettem neki, hogy kár hogy nem idősebb és nem értette, de egy olyan fél év alatt addig alakult a barátságunk, hogy végül kiderült, hogy ő is szerelmes belém és végül félretettem a korral kapcsolatos gondolataimat és decemberben leszünk másfél évesek...
(Sőt, az előtte lévő páromba is akkor lettem szerelmes, amikor először megláttam...)
Szal előtte kéne szerelmesnek lenned szerintem...
23/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!