Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csajozzak? Bővebben lent

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csajozzak? Bővebben lent

Figyelt kérdés
Most volt 1 "kapcsolatom" 3 hétig tartott az egész neten ismertük meg egymást és kiderült hogy 1 városban lakunk szóval így én hajtottam a lányra de ma kidobott,szeretnék új barátnőt de sulim is olyan hogy 1 lány van az osztlyba(info szak:/) és amúgy meg félénk vagyok ahoz hogy odamenjek 1 lányhoz és megmondjam neki hogy szia meghívhatlak 1 italra? szóval nem tudom hol tudnák normális lányokat találni.igazából a haverjaim is félénkek nekik sincs barátnőjük és éjjel nappal gép előtt ülnek szóval velük sem tudok elmenni sehova :( hiába hívom őket nem jönnek elvannak magukban. :/ 15/F
2009. szept. 12. 16:02
 1/8 anonim ***** válasza:
Mi lenne, ha elmennél akkor magadban bulizni? Vagy elmész a moziba megnézni egy jó filmet vagy amin úgy gondolod, hogy sok lány megy el rá (pl: new moon) áldozatot kell hozni ×D na és kinézel egyet magadnak szemezgetsz vele, és a film végén oda mész hozzá és megismerkedsz vele :) megkérdezed, hogy neki, hogy tetszett a film meg, hogy mit tervezett, hogy hova megy utána és beszélgess vele. :) Vannak olyan lányok akik csak vagy 2-en 3-an mennek el ez nem nagy ügy, nyugodtan oda is mehetsz hozzá. sok sikert.
2009. szept. 12. 16:08
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Ha lesz is bátorságod, ne italra hívd. Az ezt jelenti: Szia, megvehetem pénzért a figyelmed?

Nincs más megoldás, minthogy elkezdj megszólítani csajokat.

A legjobb ha őszintén elmondod amire gondolsz, például. Hello, nagyon aranyosnak tűntél és ide kellett jönnöm hozzád. Miért érdemes téged megismerni? A lényeg, hogy ne érdekeljen a csaj válasza, kit érdekel egy idegen véleménye.

De kezdetben megcsinálhatod azt is, hogy úgy csinálsz, mintha nem csajozni akarnál, így még égni sem lehet (Persze ha lesz önbizalmad, akkor a fenti módszerrel sem.)

és onnantól kezded egyre inkább terelni a csábítás felé.

De nincs egy varázsírás, ami itt szerepel és onnantól kezdve tudsz majd csajozni. Sokat kell még gyakorolni és akkor menni fog.

18/F

2009. szept. 12. 16:39
 3/8 A kérdező kommentje:
köszi szépen a válaszokat sokat segített mind a kettő :) egyébként az új hold magyarul a twilight 2-re ígyis úgyis elmennék ha egyedül ha nem mert nagyon tetszett az 1. rész :D
2009. szept. 12. 16:49
 4/8 anonim válasza:
100%

ha barátnőt szeretnél szerintem ne buliban, meg italmeghívással próbálkozz, mert azok a legritkább esetben tartanak sokáig (vagy ha rövid távút akarsz, akkor a bulis-táncolós verziót ajánlom amúgy:) ) tehát barátnőkereséshez jó lehet, ha az utcán/téren sétálsz/ülsz egy padon és rámosolyogsz egy lányra - ha visszamosolyog nyert ügyed van. fontos (szerintem)hogy ne a telefonszámát kérd el, hanem kérfezd meg, lenne-e kedve találkozni veled, és egy pontos időpontot és konkrét helyet beszélj meg vele. ha nem cseréltek szmot, nem tudja lemondani. a félénkséget meg fordítsd a javadra! sok lánynak bejön, hogy milyen félénk, de mégis kezdeményez:)

21/L

2009. szept. 12. 17:01
 5/8 anonim ***** válasza:

16:08-as vagyok

akkor szerintem, ha ügyes vagy be tudsz csajozni a moziban :) ez meg, hogy tetszett is az első része a twilightnak az egy plusz pont lesz szerintem :)

2009. szept. 12. 19:10
 6/8 anonim ***** válasza:
66%

éjjel-nappal gép előtt ülnek a haverjaid?

Akkor gyertek játszani az Erepublikra:

[link]

2009. szept. 12. 21:16
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Te bäzmeg jól megoldottad a problémáját. :D
2009. szept. 13. 00:42
 8/8 anonim ***** válasza:

De most miért? :D

Nincs nő, nincs sírás

2009. szept. 13. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!