Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az, hogy "még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy "még nem volt komoly kapcsolatom"? Kinek mit jelent a "komoly kapcsolat"?

Figyelt kérdés

barátommal 2hónapja járunk, mesélte, hogy neki még eddig nem volt komoly kapcsolata.

2 lánnyal járt, mindkettővel max 4hónapig.

Azt mondta egyiket sem vitte haza bemutatni, és őt sem vitték haza sosem.

Barátom 21éves.

Lehet, hogy még soha nem is volt ÚGY lánnyal?

Mit jelent a pasiknál a "komoly kapcsolat"? Srácok?

2013. márc. 4. 18:26
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

19:06 miért is ne tekintene rám nőként??

Te vagy a beteg, már meg ne haragudj! Hogy ismeretlenül lúzerezel meg szerencsétlenezel mást...

2013. márc. 4. 19:13
 22/25 anonim ***** válasza:

a szüzességüket szégyellő pasinak van egy bevett dumája, és kivétel nélkül eddig mindegyiktől a következő sztorit hallottam: részegen egy buliban valami csajjal, akire alig emlékszik. hihetetlen, de már számtalan fiútól hallottam ezt, akiről utóbb kiderült, h olyan szűz mint a Mappelthorn csúcsán a hó :)

az én drága párom is szűz volt mikor összejöttünk, és én vagyok neki az első, eleddig az utolsó nő is a szexuális életében.

nekem a komoly kapcsolat magában foglalja a szexet is. bár mondjuk valódi részhalmazai egymásnak. tehát lehet egy komolytalan szexkapcsolata is valakinek, de ha járunk, akkor az a normális, h szexelünk is. anélkül max kavarásnak nevezném.

2013. márc. 4. 20:43
 23/25 anonim ***** válasza:

Komoly kapcsolat nálam ha vannak komoly érzelmek,ha bemutatjuk egymást barátoknak szülőknek, lefválaljuk egymást.

1-2 hónapos kapcsolat még nem komoly,max az lehet :)

6 hónapnál már beszélhetünk komoly kapcsolatról szerintem.

2013. márc. 4. 20:45
 24/25 anonim ***** válasza:

Csak akkor tekintene rá nőként, ha s*ggből szájba menne?

Én az utcán megbámulom a csajokat, mint minden férfi, de felével nem feküdnék le, mint bármely egészséges férfi.

Nem vagyunk egyformák, van, akinek más kell ahhoz, hogy lefeküdjön valakivel. Egy biztos hely, egy biztos érzés.

2013. márc. 4. 20:46
 25/25 anonim ***** válasza:
ja, te szeretnéd hogy neki te legyel az első, igaz te nem vagy szűz. ne már. nem mindegy szűz e? mármint engem is érdekelne, de nem dől össze a világ,akarmit is válaszol.
2013. márc. 5. 05:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!