Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelent az, hogy "még nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az, hogy "még nem volt komoly kapcsolatom"? Kinek mit jelent a "komoly kapcsolat"?

Figyelt kérdés

barátommal 2hónapja járunk, mesélte, hogy neki még eddig nem volt komoly kapcsolata.

2 lánnyal járt, mindkettővel max 4hónapig.

Azt mondta egyiket sem vitte haza bemutatni, és őt sem vitték haza sosem.

Barátom 21éves.

Lehet, hogy még soha nem is volt ÚGY lánnyal?

Mit jelent a pasiknál a "komoly kapcsolat"? Srácok?

2013. márc. 4. 18:26
1 2 3
 11/25 Argloss ***** válasza:
100%

Ebben a korosztályban rengeteg kollégista van, szóval nem kell hozzá haza menni, hogy történjen valami...

Férfiak részéről nem szükséges akkora bizalom a szexhez, mint a nőknél. Elvégre a nő enged a testébe és nem fordítva.

Egyébként meg egyetlen biztos mód ha rákérdezel. Párkapcsolatban egy ilyen kérdés semmi, ha komolyabbra is tervezed a dolgot...

2013. márc. 4. 18:39
 12/25 anonim ***** válasza:

te tudod milyen srác. bár ha 2 hónap után se fogdos,nehezen tudom elképzelni, hogy 4 hónap alatt szexeltek is volna.

amúgy rákérdezhetsz sztem.

2013. márc. 4. 18:43
 13/25 anonim ***** válasza:

Nem a szextől lesz komoly egy kapcsolat szerintem:)

Az én olvasatomban a nem komoly kapcsolat egy lazább kötelék, van vonzódás, de nincs meg a plusz, nincs az az érzés, hogy nem tudok nélküle élni, és nem is tart sokáig. Nincs szerelem, nincs tűz. Csak elvannak egymással, amíg meg nem unják, vagy nem jön más, vagy nem fordul komolyra a dolog.

Nekem speciel a mostani az első komoly kapcsolatom, de előtte is volt már barátom, akivel szexeltem (vagy mi). De most érzek először olyat, amiről nem is tudtam, hogy egyáltalán lehet ilyet érezni. Szerintem a fiúknál is fordítva van.

2013. márc. 4. 18:43
 14/25 schocko ***** válasza:
78%
Tuti, hogy szűz.
2013. márc. 4. 18:44
 15/25 A kérdező kommentje:

értem, köszönöm.

Nos én örömömben a falnak rohannék, ha kiderülne hogy még sosem volt úgy lánnyal, szerintem eszméletlen boldoggá tenne :)

De nem fűzök sok reményt hozzá, szóval ez felejtős :/

2013. márc. 4. 18:48
 16/25 anonim ***** válasza:
100%

Te szűz vagy még?Ha igen,próbáld úgy szóba hozni a dolgot,hogy magadról mondasz ezt azt,hogy nem vagy tapasztalt,ilyenek.Így ha ő is az,így könnyebb lesz neki "benyögni"Lehet cikinek érzi,ezért mondja azt h rövidebb kapcsolatai voltak(lehet nem is volt barátnője,amúgy)

Egyébként,a pasik nagy része már akkor is fogdosna,ha nem vagy a barátnője,lásd disco.Szóval nagy az esélye hogy szűz,vagy csak félénk...

2013. márc. 4. 18:57
 17/25 A kérdező kommentje:
20éves vagyok. Nem dicsekszem, de már nem vagyok szűz...
2013. márc. 4. 18:59
 18/25 anonim ***** válasza:
34%

"Nos én örömömben a falnak rohannék, ha kiderülne hogy még sosem volt úgy lánnyal, szerintem eszméletlen boldoggá tenne"

Te beteg vagy! A csávó meg lúzer! Mi a fenéért foglalkozol vele?? Nem is tekint rád nőként! Hónapokat, lehet éveket dobsz el majd magadtól. Hogy erre a szerencsétlenre pazarlod...

2013. márc. 4. 19:06
 19/25 anonim ***** válasza:

mi van az emberekkel?

egy 2 hónapos 'kapcsolatban' nem mered ezt megkérdezni?

az első pár randin, oké, hogy nem támadod le, de ha 'együtt vagytok' 2 hónapja szerintem ez már rég nem tabu...

2013. márc. 4. 19:08
 20/25 Argloss ***** válasza:
Szerintem érdemesebb lenne a jelennel és a jövőtökkel foglalkozni, mint az előző párkapcsolataitokkal. Nem az fog számítani, hogy az első vagy tizedik vagy a sorban, hanem az, hogy ne legyen utánad más... Szerintem nem jó elmesélni, hogy előzőleg ki hogyan és mit csinált ilyen szempontból, mert azt szerintem nem sokan szeretik hallani...
2013. márc. 4. 19:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!