Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van, hogy egyedül is szar és párkapcsolatban is?
Ha van valakim mindig egyedül érzem magam, ha meg nincs akkor meg főleg..
Sőt alig tudom elviselni a másikat ha mellettem van.
az utolsó 2 barátnőm már azt se tudtam miért van az elsővel 7 hónapig voltam együtt(szerettem de mindennap veszekedtem vele) a másikkal meg 1(a beszélgetésen kívűl más nem működött valami jól) és ennek a kettőnek semmi értelme nem volt a keféléseken kivűl részemről. A többi meg szóra se érdemes
Mégis folyton rossz kedvem van folyton egyedül vagyok bármerre megyek 1 dül megyek, és ez azért is érdekes mert nagyon sok embert ismerek és ők is engem de mégis mindig ez van. Minden nővel úgy jöttem eddig össze,hogy pl: leszoptak egy discoba aztán kész nem is igazán szerettem őket meg ők se engem max azért voltunk együtt mert jól nézünk ki együtt...legalábbis ezt éreztem
Olyan mintha nem is élnék csak csinálnám amire be vagyok "programozva" más is érezte így 20/f
17:55 pontosan.
azt sem tudom mivan velem.
és azt sem tudom miben kéne változtatnom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!