Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mi a véleményetek erről,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek erről, kinek kellene kezdeményeznie? (lent)

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves lány vagyok, több mint egy évet voltam együtt a barátommal, de egy kis hülyeség miatt szakítottam vele pár napja, de nagyon megbántam!

Vissza szeretnék menni hozzá és vele maradni, de mikor odamentem hozzá, hogy mondjam neki, hogy kérdezze meg tőlem, hogy: "Akarnál-e újra a barátnőm lenni?" ő azt mondta, hogy te szakítottál emiatt a hülyeség miatt, neked kellene megkérdezned...

Szerintetek kinek van igaza?

Mert szerintem a fiúnak kellene megkérdeznie ezt akkor is, ha előtte a lány szakít vele.

A barátom szerint, meg ha már te szakítottál egy ilyen hülyeség miatt és hiányzom neked, akkor neked kellene megkérdezni, és nem nekem kelen rohangálnom utánad...

2013. márc. 4. 16:25
 1/9 anonim ***** válasza:
72%
Miért ő pitizzen, ha te szakítottál? Hülye felfogásod van neked.
2013. márc. 4. 16:26
 2/9 anonim ***** válasza:
73%

Hát, kis dolog miatt tényleg hülyeség volt akkor szakítani, talán ha megbeszéltétek volna, meg lehetett volna előzni (bár attól függ, mi az a "kis dolog"- pl ha megcsókolt egy másik lányt, akkor hagyd a francba). De mivel te szakítottál vele, ezért szerintem neked kéne odamenni beszélni vele.

18/L

2013. márc. 4. 16:28
 3/9 anonim ***** válasza:
73%
Igaza van... Ha még el sem tudod ismerni, hogy hibáztál, akkor fabatkát sem érsz... Nagy lennél a szemében ha azt mondanád, figyi hülye voltam, hiányzol és szeretném, ha újra együtt lennénk... Ez olyan nehéz neked? N/30
2013. márc. 4. 16:30
 4/9 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat, jöhetnek még!

És köszönöm, hogy érveket is írtatok mellé!

(mindenkit eddig felpontoztam)

2013. márc. 4. 16:30
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem felfogásilag még sokat kell fejlődnöd. Ha hülyeség miatt szakítottál, akkor nemcsakhogy neked kell mozdulni a srác felé, de illene még bocsánatot is kérned. Már magát a feltételezésed is fájdalmasan olvastam hogy szerinted neki kellene ilyenkor is lépni.
2013. márc. 4. 16:33
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked kéne bocsánatot kérni, hiszen nem ő dobott hanem fordítva.
2013. márc. 4. 16:36
 7/9 anonim ***** válasza:
Ez így van, neked kell oda menni hozzá. De ha már hülyeségek miatt szakítottál vele, akkor előbb változz meg mert legközelebb ő fog dobni téged.
2013. márc. 4. 16:50
 8/9 anonim ***** válasza:
Nagyjából mindent leírtak már előttem. Még csak annyit, hogy az nagyon buta felfoság, hogy függetlenül attól, ki miért szakított, a fiúnak kell kezdeményeznie. Szerinted, ha te szakítottál vele, akkor ő honnan gondolhatná, hogy te akarsz tőle még bármit is? Teljesen igaza van a srácnak, te szakítottál, ha megbántad, akkor menj oda hozzá, kérj bocsánatot, és mondd hogy hiányzik és szeretnéd visszaállítani a régi rendet.
2013. márc. 4. 17:04
 9/9 anonim ***** válasza:
Szerintem is vállald te a felelősséget azért, amit akarsz. Ne őt akard zaklatószerepbe erőltetni.
2013. jún. 5. 22:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!