Kinek kell kezdeményeznie kibékülést-férfinek, vagy nőnek, egy barátságszerü megromlott férfi-nőkapcsolatban? Mit mond az Ige erről, itt az kezdeményezzen, akinek nagyobb a viágossága, vagy az Ige mindét nemtől elvárja?
A rossz hirem az, hogy a Biblia nem támogatja a férfi-nő barátságot. Bocsánatot annak a félnek kell kérnie, aki megbántotta a másikat. Tehát ha úgy gondolod megbántottad őt, és őszintén tudsz bocsánatot kérni, nyugodtan megteheted.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Rakd vissza a polcra a bibliát! A békülést a férfinek kell kezdeni (én is az vagyok), különben a végtelenségig lehet várni a dologra. Tapasztalat. Mivel te vagy a nő, add a jeleket, hogy fogékony vagy a békülésre. Ha végképp nem kapcsol, akkor tegyél egy határozottabb lépést (pl. közös barátnál való találkozás).
Az ige ebben nem fog segíteni (a szó szoros értelmében), mert az a cselekvést, történést, létezést kifejező SZÓFAJ.
én is nő vagyok,és én is szoktam kezdeni a békülést,bár én igazán nem vesztem még össze senkivel,birkatürelmem van..
24/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!